current views are: 3

12 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση19:53

Ο Τραμπ «πλέκει το εγκώμιο» της Χίλαρι: Εξαιρετικά έξυπνη και ισχυρή!

Μετά από μια εκστρατεία γεμάτη ύβρεις και χαρακτηρισμούς από τη μεριά του Ντόναλντ Τραμπ για την Χίλαρι Κλίντον, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, αποφάσισε να υιοθετήσει μια πιο συγκρατημένη στάση

Δημοσίευση 19:53’

Μετά από μια εκστρατεία γεμάτη ύβρεις και χαρακτηρισμούς από τη μεριά του Ντόναλντ Τραμπ για την Χίλαρι Κλίντον, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, αποφάσισε να υιοθετήσει μια πιο συγκρατημένη στάση

Μετά από μια εκστρατεία γεμάτη ύβρεις και χαρακτηρισμούς από τη μεριά του Ντόναλντ Τραμπ για την Χίλαρι Κλίντον, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, αποφάσισε να υιοθετήσει μια πιο συγκρατημένη στάση αποκαλώντας «εξαιρετικά έξυπνη και ισχυρή προσωπικότητα» τη γυναίκα που μέχρι πρότινος απειλούσε να… κλείσει στη φυλακή.

Μιλώντας στην εκπομπή «60 Minutes» και στη δημοσιογράφο Λέσλι Σταλ, ο νεοεκλεγείς πλανητάρχης επισήμανε ότι τόσο η Χίλαρι Κλίντον όσο και ο σύζυγός της, Μπιλ, του τηλεφώνησαν ξεχωριστά για να τον συγχαρούν μετά την νίκη του, αποκαλώντας μάλιστα την πρώην αντίπαλό του «ευγενικότατη» και «καλοσυνάτη».

Ρίχνοντας κατακόρυφα τους υψηλούς τόνους που χαρακτηρίζουν την θυελλώδη προσωπικότητά του, ο Τραμπ δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του: «Αμέσως μετά τη νίκη μου, μου τηλεφώνησε η Χίλαρι και ήταν ένα πολύ γλυκό τηλεφώνημα, παρόλο που φαντάζομαι πως θα ήταν δύσκολο για εκείνη. Μου είπε απλώς “Συγχαρητήρια, Ντόναλντ, μπράβο σου” κι εγώ της απάντησα “Σε ευχαριστώ πολύ, ήσουν σπουδαία αντίπαλος”. Είναι μια εξαιρετικά δυνατή και έξυπνη γυναίκα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Στη συνέντευξη του, η οποία θα μεταδοθεί το βράδυ της Κυριακής (ώρα ΗΠΑ), ο Τραμπ κάνει ειδική αναφορά και στο Obamacare, τον νόμο για την υγεία που ψηφίστηκε επί προεδρίας  Ομπάμα και τον οποίο ο Αμερικανός Πρόεδρος είχε δηλώσει ότι θα καταργούσε αν εκλεγόταν.

Τώρα, ωστόσο, κάνει λόγο για ενδεχόμενη «τροποποίηση» αντί κατάργησης του νόμου, διατηρώντας τις διατάξεις που ο ίδιος θεωρεί πετυχημένες.

 


σχετικα αρθρα