current views are: 10

14 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση09:42

Το αρχοντικό που θα στεγάσει την οικογένεια Ομπάμα μετά τον Λευκό Οίκο (φωτό)

Μετακομίζει σε νέα οικία ο Μπαράκ Ομπάμα, αφού μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, πρέπει να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο.

Δημοσίευση 09:42’

Μετακομίζει σε νέα οικία ο Μπαράκ Ομπάμα, αφού μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, πρέπει να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο.

Μετακομίζει σε νέα οικία ο Μπαράκ Ομπάμα, αφού μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, πρέπει να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο. Σύμφωνα με το CNN, ο απερχόμενος Αμερικανός Πρόεδρος, θα παραμείνει σε ένα από από τα ομορφότερα σπίτια της περιοχής Kalorama στην Ουάσινγκτον.

Ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα είχε δηλώσει πως ως απλός πολίτης πλέον θα παραμείνει στην Ουάσινγκτον κυρίως για χάρη της μικρής του κόρης, Σάσα, η οποία φοιτά σε σχολείο και δεν θέλει να μετακινηθεί.

Αυτό το αρχοντικό 9 δωματίων φέρεται να είναι ένα σπίτι που ανήκει Joe Lockhard, ο οποίος υπηρέτησε ως γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου υπό τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον.

Το σπίτι είναι επιπλωμένο σε παστέλ αποχρώσεις. Φωτεινό σαλόνι καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του ισογείου. Διαθέτει επίσης τζάκι, το οποίο είναι ένα κεντρικό στοιχείο του σαλονιού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το χειμώνα.

Το σπίτι είναι 8.200 τετραγωνικά και μπορεί να κοστίσει $ 22.000 το μήνα για ενοίκιο, σύμφωνα με εκτίμηση στην ιστοσελίδα ακινήτων Zillow.

πηγή φωτό: redfin.com


σχετικα αρθρα