Η πρώτη συνέντευξη της Μελάνια Τραμπ ως μέλλουσας Πρώτης Κυρίας, συνοδεύτηκε από μια μικρή γκάφα.

Μιλώντας στο CBS, με τον Ντόναλντ να την καρφώνει με τα μάτια του, η μάλλον αμήχανη Μελάνια είπε ότι της αρέσει που θα γίνει Πρώτη Κυρία και είπε ότι ο κύριος σκοπός της μέσα από αυτό τον ρόλο θα είναι να καταπολεμήσει τον εκφοβισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βέβαια, ο ίδιος ο σύζυγός της έχει χρησιμοποιήσει κατά κορον τον λογαριασμό του στο Twitter για να προσβάλλει όσους τον είχαν εκνευρίσει στο παρελθόν. Αλλά η Μελάνια επέμεινε ότι η καταπολέμηση του εκφοβισμού θα να είναι  το πρωταρχικό της μέλημα.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, διότι πολλά παιδιά και έφηβοι πληγώνονται» είπε η Μελάνια. «Και εμείς πρέπει να τους μάθουμε πώς να μιλούν ο ένας στον άλλον, πώς να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον και να είναι σε θέση να βοηθήσει ο ένας τον άλλον δείχνοντάς του τον σωστό δρόμο».

Τότε η παρουσιάστρια Lesley Stahl της είπε ότι ο Ντόλαντ Τραμπ ξεπερνά τα όρια πολλές φορές στο twitter υπονοώντας ότι κάνει εκφοβισμό σε όσους του πάνε κόντρα.

Η Μελάνια τότε απάντησε: «Λοιπόν, μερικές φορές έχει βρει τον μπελά του μέσα από το Twitter. Αλλά τον έχει βοηθήσει κιόλας». Και παραδέχτηκε ότι ο σύζυγός της έχει ξεπεράσει τα όρια του εκφοβισμού πολλές φορές. «Του το λέω συνεχώς», είπε.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια την ρώτησε αν εκείνος την ακούει και εκείνη απάντησε:

Νομίζω ότι με ακούει. Αλλά κάνει ό,τι θέλει. Είναι ενήλικας. Ξέρει τις συνέπειες. Εγώ λέω τη γνώμη μου και εκείνος κάνει οτι θέλει με αυτό