Η γκάφα της Μελάνια Τραμπ στην πρώτη της συνέντευξη (Βίντεο)

Η γκάφα της Μελάνια Τραμπ στην πρώτη της συνέντευξη (Βίντεο)

Η πρώτη συνέντευξη της Μελάνια Τραμπ ως μέλλουσας Πρώτης Κυρίας, συνοδεύτηκε από μια μικρή γκάφα.

Μιλώντας στο CBS, με τον Ντόναλντ να την καρφώνει με τα μάτια του, η μάλλον αμήχανη Μελάνια είπε ότι της αρέσει που θα γίνει Πρώτη Κυρία και είπε ότι ο κύριος σκοπός της μέσα από αυτό τον ρόλο θα είναι να καταπολεμήσει τον εκφοβισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βέβαια, ο ίδιος ο σύζυγός της έχει χρησιμοποιήσει κατά κορον τον λογαριασμό του στο Twitter για να προσβάλλει όσους τον είχαν εκνευρίσει στο παρελθόν. Αλλά η Μελάνια επέμεινε ότι η καταπολέμηση του εκφοβισμού θα να είναι  το πρωταρχικό της μέλημα.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, διότι πολλά παιδιά και έφηβοι πληγώνονται» είπε η Μελάνια. «Και εμείς πρέπει να τους μάθουμε πώς να μιλούν ο ένας στον άλλον, πώς να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον και να είναι σε θέση να βοηθήσει ο ένας τον άλλον δείχνοντάς του τον σωστό δρόμο».

Τότε η παρουσιάστρια Lesley Stahl της είπε ότι ο Ντόλαντ Τραμπ ξεπερνά τα όρια πολλές φορές στο twitter υπονοώντας ότι κάνει εκφοβισμό σε όσους του πάνε κόντρα.

Η Μελάνια τότε απάντησε: «Λοιπόν, μερικές φορές έχει βρει τον μπελά του μέσα από το Twitter. Αλλά τον έχει βοηθήσει κιόλας». Και παραδέχτηκε ότι ο σύζυγός της έχει ξεπεράσει τα όρια του εκφοβισμού πολλές φορές. «Του το λέω συνεχώς», είπε.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια την ρώτησε αν εκείνος την ακούει και εκείνη απάντησε:

Νομίζω ότι με ακούει. Αλλά κάνει ό,τι θέλει. Είναι ενήλικας. Ξέρει τις συνέπειες. Εγώ λέω τη γνώμη μου και εκείνος κάνει οτι θέλει με αυτό

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο