current views are: 5

17 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:52

Πακιστανός ο Τραμπ;

Όταν μια φημολογία στο «βαθύ» ίντερνετ βάζει μπουρλότο στα media

Δημοσίευση 11:52’

Όταν μια φημολογία στο «βαθύ» ίντερνετ βάζει μπουρλότο στα media

Όταν μια φημολογία στο «βαθύ» ίντερνετ βάζει μπουρλότο στα media

Βασανιζόμασταν τόσα χρόνια με τις θεωρίες συνωμοσίας ότι ο Ομπάμα δεν είχε ποτέ γεννηθεί στην Χαβάη, άρα δεν μπορούσε να εκλεγεί στην Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Τώρα λοιπόν έσκασε καινούρια θεωρία, η οποία ισχυρίζεται πως ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δει το φως της ημέρας στην Αμερική. Αντιθέτως, είναι Πακιστανός, γέννημα και θρέμμα!

Απόδειξη; Μια φωτογραφία ενός πιτσιρίκου, ίδιου, ολόιδιου με τον Ντόναλντ σε τοπίο φουλ πακιστανικό. Και η απαραίτητη δικαιολόγηση του στόρι, που έχει ως εξής:
Ο Τραμπ είναι γόνος μουσουλμανικής οικογένειας, γεννήθηκε στην κοιλάδα Σαουάλ στο Βόρειο Βαζιριστάν στις 14 Ιουνίου του 1946 και το κανονικό όνομά του είναι Νταβούντ Ιμπραήμ Χαν. Οι γονείς του σκοτώθηκαν σε ατύχημα το 1954 και ο λοχαγός Στόκντεϊλ, απόστρατος των βρετανικών δυνάμεων της Ινδίας, τον πήρε μαζί του στην Αγγλία το 1955. Αργότερα ένα ζευγάρι από το Κουήνς της Νέας Υόρκης, ο Φρεντ και η Μαίρη Τραμπ, τον υιοθέτησαν και του έδωσαν το όνομα Ντόναλντ.

Παραμύθι βεβαίως γιατί η «απίστευτη» φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ δεν τραβήχτηκε στη δεκαετία του σαράντα αλλά το 2009 από τον φωτογράφο του πρακτορτείου AFP Μασούντ Χοσαϊνί.

Ο τελευταίος χαρακτήρισε «ηλίθια» τη φημολογία και δήλωσε ότι είναι αστεία όλα όσα λέγονται. Προς τούτο μάλιστα, προσκόμισε και μερικές ακόμη φωτογραφίες του πιτσιρικά, προσθέτοντας ότι τον απαθανάτισε μετά από έναν σεισμό στην περιοχή –εξ ου και το κλαμένο ύφος.   


 


σχετικα αρθρα