Μία οργισμένη επιστολή του Τζον Λένον στον Πολ και στη Λίντα Μακ Κάρτνεϊ (λίγο μετά τη διάλυση των Beatles) πουλήθηκε 30.000 δολάρια. σε δημοπρασία. Πρόκειται για ένα δακτυλογραφημένο γράμμα με χειρόγραφες σημειώσεις του Λένον.  Πουλήθηκε από τον οίκο δημοπρασιών RR Auction της Βοστόνης.

Σύμφωνα με τον οίκο το γράμμα εκτιμάται πως γράφτηκε το 1971. Ήταν απάντηση στην κριτική που δέχθηκε ο Τζον Λένον από τη Λίντα Μακ Κάρτνεϊ για την απόφασή του να μην ανακοινώσει δημόσια την αποχώρησή του από το συγκρότημα το 1970. Η επιστολή, στην οποία δεν περισσεύουν οι βρισιές, γράφεται μεταξύ άλλων:  "Πιστεύεις πραγματικά ότι το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής τέχνης εμφανίστηκε λόγω των Beatles; Δεν νομίζω ότι είσαι τόσο τρελός Πολ – το πιστεύεις αυτό; Όταν θα σταματήσεις να το πιστεύεις ίσως ξυπνήσεις!".

"Η επιστολή καταγράφει την έντονη αντιπαλότητα μεταξύ Λένον και Μακ Κάρτνεϋ κατά τους μήνες και τον χρόνο μετά τη διάλυση των Beatles" υποστήριξε  ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του οίκου δημοπρασιών, Ρόμπερτ Λίβινγκστον. Ο Λένον στέφεται εναντίον του Πολ Μακ Κάρτνεϊ και της πρώτης συζύγου του, Λίντα, καθιστώντας, γράφοντας τους για την έπαρση τους και την άρνησή τους να είναι ευγενικοί στη σύζυγό του, Γιόκο Όνο.

Την επιστολή του Λένον αγόρασε ένας συλλέκτης από το Ντάλας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Επίσης, στη δημοπρασία πουλήθηκαν ένα υπογεγραμμένο πρόγραμμα των Beatles από το 1963 για 16.541 δολαρίων ), το προσωπικό σημειωματάριο του Μάιλς Ντέιβις για 12.251 δολάρια και η ακουστική κιθάρα του Στίβι Ρέι Βον (για 18.520 δολάρια).