Βρήκε χρυσό στο σπίτι που κληρονόμησε! Πρόκειται για έναν άνδρα στη Νορμανδία ,στη δυτική Γαλλία, ο οποίος ανακάλυψε στο σπίτι σχεδόν 100 κιλά χρυσού, αξίας άνω των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το περισατικό έγινε γνωστό από τον οίκο δημοπρασιών της πόλης Εβρέ. "Υπήρχαν 5.000 χρυσά νομίσματα, δύο ράβδοι χρυσού βάρους 12 κιλών και 37 μικρότερες, βάρους 1 κιλού η καθεμία", ανέφερε ο Νικολά Φιερφόρ, ο εκτιμητής του οίκου δημοπρασιών, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Ο χρυσός ήταν κρυμμένος κάτω από έπιπλα, κάτω από ρούχα, ακόμη και στην τουαλέτα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε φυλάξει ένα μέρος μέσα στο κουτί ενός μπουκαλιού ουίσκι και σε ένα τενεκεδένιο κουτί που το είχε τοποθετήσει κάτω από ένα έπιπλο (αυτό ήταν και το πρώτο που ανακάλυψε τυχαία ο τυχερός κληρονόμος ενώ πέταγε τα παλιά έπιπλα).  Το χρυσάφι είχε αγοραστεί νόμιμα, τις δεκαετίες του 1950 και '60. Στο σπίτι βρέθηκαν και όλα τα σχετικά πιστοποιητικά.

Ο θησαυρός πουλήθηκε στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου από τον οίκο δημοπρασιών. Εκτός από τον κληρονόμο, κερδισμένη από την υπόθεση βγαίνει και η γαλλική εφορία αφού ο φόρος κληρονομιάς ανέρχεται στο 45%.