current views are: 6

24 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση19:43

Η «ροζ» υφυπουργός που ανάβει «φωτιές» στην Ουκρανία (φωτό)

Σαρκώδη χείλη, λάγνο βλέμμα και με «καυτές» αναλογίες. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας υφυπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αναστάζια Ντγιέβα η οποία έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα με την τοποθέτηση της σε ένα από τα κρισιμότερα πόστα.

Δημοσίευση 19:43’

Σαρκώδη χείλη, λάγνο βλέμμα και με «καυτές» αναλογίες. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας υφυπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αναστάζια Ντγιέβα η οποία έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα με την τοποθέτηση της σε ένα από τα κρισιμότερα πόστα.

Σαρκώδη χείλη, λάγνο βλέμμα και με «καυτές» αναλογίες. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας υφυπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αναστάζια Ντγιέβα η οποία έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα με την τοποθέτηση της σε ένα από τα κρισιμότερα πόστα.

Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί η 24χρονη Αναστάζια Ντγιέβα ότι αντί να συζητά για μόδα, σχέσεις και τα συναφή, θα ήταν υπεύθυνη για ένα τόσο σημαντικό χαρτοφυλάκιο όπως αυτό του υπουργείου Εσωτερικών.

Οι επικριτές της καλλονής υφυπουργού (σ.σ μέσα σε αυτούς και πολιτικοί της ουκρανικής αντιπολίτευσης) είναι πολλοί και οι ενστάσεις τους απέναντι της ακόμη περισσότερες , καθώς επικρίνουν δριμύτατα την κίνηση της κυβέρνησης να εμπιστευτεί ένα τόσο κρίσιμο πόστο σε μία νεαρή κοπέλα όπως η Αναστάζια που δεν έχει καθόλου εμπειρία.

Παρόλο που το βιογραφικό της κάθε άλλο παρά αδιάφορο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Μάντσεστερ άπταιστα αγγλικά και γαλλικά , τα παραπάνω δεν φαίνεται να πείθουν αρκετά τους δύσπιστους της 24 χρονης.

Ωστόσο, πέρα από το νεαρό της ηλικίας της, ακόμη ένα «αγκάθι» για την Αναστάζια είναι το ροζ σκάνδαλο με τον υπουργό Εσωτερικών, αφού σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες» η νεαρή φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον υπουργό, κάτι που ο ίδιος έσπευσε να διαψεύσει.       

Ακόμη ένα στοιχείο που «καίει» την Αναστάζια Ντγιέβα είναι μια σειρά φωτογραφιών που δείχνουν την υφυπουργό να φορά τα απολύτως απαραίτητα, «ζαλίζοντας» με τις πόζες και την αμφίεση που δεν άφηναν και πολλά στη φαντασία.

Η νέα υφυπουργός, αρμόδια σε θέματα ευρωπαϊκής ενσωμάτωσης είχε ποζάρει τόπλες με τον υπουργό Εσωτερικών της χώρας να σπεύδει να την υποστηρίζει. «Οι κριτικές που έχει δεχτεί η Αναστάζια έχουν εμμονή με την ηθική», δήλωσε ο Ουκρανός υπουργός Εσωτερικών.

Σε συνέντευξή της, η 24χρονη Ουκρανή μιλώντας στα ρωσικά επεσήμανε ότι έχει ακριβώς την εμπειρία που απαιτείται για το συγκεκριμένο αξίωμα. Είπε χαρακτηριστικά πως ήταν βοηθός βουλευτή, έχει εργαστεί σε σουηδική εταιρεία ενέργειας και μάλιστα το όνομά της ακουγόταν έντονα από πέρυσι για μία θέση στο υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας.

«Περίμενα ότι θα βρεθώ στο επίκεντρο της δημοσιότητας κι ότι θα δεχτώ επικριτικά και διόλου κολακευτικά σχόλια. Αλλά ποτέ δεν περίμενα να δεχθώ τέτοιου είδους επιθέσεις», τόνισε η ίδια.

     

 

 


σχετικα αρθρα