Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση για το βίαιο ξέσπασμα μιας νηπιαγωγού στην Ινδία,σε ένα μωρό, μόλις 9 μηνών!

Μία συγκλονιστική ιστορία όπου μια υπάλληλος παιδικού σταθμού χωρίς κανένα εμφανή λόγο, βασανίζει χωρίς έλεος το βρέφος που μετρά μόλις λίγους μήνες ζωής, χαστούκισε και χτύπησε ένα μωρό 9 μηνών τόσο δυνατά που του προκάλεσε κάταγμα κρανίου και εσωτερική αιμορραγία. Τα πλάνα από την κάμερα παρακολούθησης του παιδικού σταθμού παγίδευσαν την υπάλληλο, Afsana Shaikh, στα πράσα, την ώρα που εκτελούσε τα βίαια χτυπήματα κατά την διάρκεια του ύπνου στο κέντρο παιδικής φροντίδας στο Khargar, στην πολιτεία της Maharashtra της Δυτικής Ινδίας

Ο πατέρας της, Rajat, είπε: «Η Ritisha κοιμόταν βαθιά, αλλά υπήρχε μια μελανιά κάτω από τα μάτια της. Όταν η γυναίκα μου ρώτησε γι' αυτό, η ιδιοκτήτρια του σταθμού είπε ότι είχε χτυπήσει τον εαυτό της, ενώ έπαιζε."

Οι γονείς τις μικρής δίνοντας συνέντευξη στο daily mail μετά την παραπλανητική επικοινωνία που είχαν με την ιδιοκτήτρια,οι γονείς σκέφτηκαν ότι επειδή ήταν η πρώτη μερα του παιδιού τους στο παιδικό σταθμό ίσως να ήταν πιο νευρική και να έκανε την "επανάσταση" της. Το μωρό όταν γύρισε στο σπίτι μετά απο την πρώτη βάρβαρη μέρα ήταν φοβισμένο, έκλαιγε συνεχώς και αρνιόταν πεισματικά να φάει.

Σύντομα όμως το ζευγάρι ανακάλυψε περισσότερους μώλωπες στην πλάτη της, Και τότε οι γονείς είδαν ότι η μικρή Rishita είχε εμφανίσει πυρετό και άρχισε να κάνει εμετούς. Την επόμενη μέρα μετέφεραν το μωρό τους στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε ότι είχε ένα μικρό κάταγμα στο πίσω μέρος του κρανίου της, το οποίο προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία,είπαν οι γονείς στη dailymail.

Έξαλλοι οι γονείς του μωρού κατευθύνθηκαν στο παιδικό σταθμό για να δουν από τις κάμερες ασφαλείας τι συνέβαινε στο παιδί τους τις ώρες που βρισκόταν εκεί. Όμως η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να δείξει οποιοδήποτε βίντεο χωρίς ένταλμα. Η αστυνομία συνέλαβε την ιδιοκτήτρια όπως και την νηπιαγωγό.