Ονομάζεται Antonio Castro Soto del Valle, είναι παρά κάτι... δισεκατομμυριούχος, και παρόλο που είναι το έβδομο από τα δέκα παιδιά του Φιντέλ Κάστρο ήταν ο αγαπημένος του γιος.

Ο Antonio Castro, ή Τony όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά, είναι χειρουργός ορθοπεδικός και πρόεδρος της κουβανέζικης ομοσπονδίας baseball, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό Forbes φέρεται να έχει περιουσία 900 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Όπως φαίνεται, ο Antonio Castro κληρονόμησε και την αδυναμία του πατέρα του για τις γυναίκες, έχοντας κατακτήσει τη φήμη του playboy.

Ο 50χρονος αγαπάει ιδιαίτερα τα σπορ και τα ταξίδια, ενώ το 2014 ταξίδεψε μέχρι την Άγκυρα για διακοπές αλλά και… μπίζνες.

Όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό L’Express, τα τοπικά μέσα αποκάλυψαν ότι ο Αντόνιο Κάστρο έμενε στα πιο ακριβά ξενοδοχεία της πόλης, ότι είχε νοικιάσει πέντε σουίτες με την σύντροφό του και τους φίλους του.

Ο γιος Κάστρο μάλιστα είχε φτάσει στα παράλια της Τουρκίας με γιοτ πενήντα μέτρων, προερχόμενος από τη Μύκονο.

Παράλληλα, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο Αντόνιο Κάστρο προκάλεσε θόρυβο στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας όταν ένας σωματοφύλακάς του επιτέθηκε σε έναν παπαράτσι με γροθιές.