Μια τραγική ιστορία αποκάλυψε το συγκλονιστικό αεροπορικό δυστύχημα χθες στην Κολομβία, καθώς ο πιλότος του μοιραίου αεροσκάφους που έπεσε, πέθανε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είχε ''φύγει'' και ο δικός του πατέρας, επίσης, πιλότος, όταν ήταν ενός χρόνου!

Ο άτυχος πιλότος ονομάζεται Μίκι Κιρόγκα και όπως έγινε γνωστό, εξάντλησε όλα τα καύσιμα προκειμένου το αεροσκάφος να μην εκραγεί στον άερα, συμβάλλοντας στο να υπάρξουν τελικά έξι επιζώντες...

Την ίδια στιγμή, αποκαλύφθηκε ότι ο πατέρας του Μίκι, Ορλάντο Κιρόγκα, ο οποίος ήταν επίσης πιλότος, πέθανε σε ένα αεροπορικό δυστύχημα το 1963, όταν ο Μίκι ήταν μόλις 1 χρόνου.

Ο μικρός Μίκι, παρότι στην ουσία δεν γνώρισε τον πατέρα του, ήθελε πολύ να ακολουθήσει τα βήματά του. 

Σε μια συνέντευξή του την περασμένη χρονιά, ο Κιρόγκα αποκάλυψε ότι η μητέρα του είχε παντρευτεί, χρόνια μετά, άλλον έναν πιλότο, ο οποίος ίδρυσε μια δική του εταιρεία αερομεταφορών. 

«Μεγαλώσαμε μέσα στα αεροπλάνα» είχε πει τότε. «Ο μεγαλύτερος αδελφός μου είναι πιλότος. Εγώ είμαι πιλότος, ο ανιψιός μου είναι πιλότος, ο γιός μου επίσης. Είμαστε μια οικογένεια πιλότων».

Γιατί; Φαντάζομαι ότι αυτά τα πράγματα είναι γενετικά» είχε πει τότε. Η ξαδέλφη του Κιρόγκα θυμάται πόσο σκληρά μελετούσε για να γίνει πιλότος όπως ο πατέρας του. Δεν τον πτοούσε το ό,τι αυτός είχε πεθάνει στο καθήκον». 

Παντρεμένος με την κόρη ενός πρώην Βραζιλιάνου γερουσιαστή, ο Κιρόγκα έφτιαχνε ένα σπίτι στα σύνορα Βολιβίας με την Βραζιλία.
Μάλιστα, το ζευγάρι χρησιμοποιούσε συχνά τις διασυνδέσεις τους για να βοηθήσουν τους κατοίκους της πόλης και να κάνουν επενδύσεις σε αυτή.

Το τραγικό είναι, επίσης, ότι στη σελίδα του στο Facebook, ο Μίκι είχε βάλει φωτογραφίες από την ποδοσφαιρική ομάδα, από μια μπάλα υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές, που τραβήχτηκαν στο αεροδρόμιο πριν την μοιραία πτήση...