current views are: 7

30 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση14:36

Τελευταία Χριστούγεννα για τους Ομπάμα στον Λευκό Οίκο: Δείτε τον εντυπωσιακό στολισμό (φωτό)

Με θέμα ”Το δώρο των Χριστουγέννων” στολίστηκε υπό την επίβλεψη του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα ο Λευκός Οίκος για τις φετινές γιορτές.

Δημοσίευση 14:36’

Με θέμα ”Το δώρο των Χριστουγέννων” στολίστηκε υπό την επίβλεψη του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα ο Λευκός Οίκος για τις φετινές γιορτές.

Με θέμα ”Το δώρο των Χριστουγέννων’‘ στολίστηκε υπό την επίβλεψη του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα ο Λευκός Οίκος για τις φετινές γιορτές.

Η οικία του Αμερικανού προέδρου στολίστηκε με 63 δένδρα, χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και αμέτρητα μικρά στολιδάκια, 63.000 τον αριθμό!

Το πιο εντυπωσιακό και ψηλότερο δέντρο από όλα είναι αυτό στο ”Μπλε δωμάτιο” του Λευκού Οίκου: Έχει ύψος πάνω από 5 μέτρα!

Σύμφωνα με την Vogue, 100 εθελοντές πέρασαν 10 ημέρες προσπαθώντας να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ 32 σχεδιαστές εσωτερικών χώρων βοήθησαν στο να πάρει η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σάρκα και οστά. 

Είναι, δε, ξεχωριστή η ρέπλικα από… gingerbread του Λευκού Οίκου που φτιάχτηκε για τις ανάγκες του στολισμού.

Αυτή βρίσκεται πλέον στη σάλα του Δείπνου και ζυγίζει… πάνω από 150 κιλά. 

Στον χριστουγεννιάτικο στολισμό… αποθεώνονται και τα σκυλιά της οικογένειας, ο Μπο και ο Σάνι, αντίγραφα των οποίων στολίζουν πλέον ένα από τα δωμάτια.

Την ίδια στιγμή, και οι χιονάνθρωποι έχουν την τιμητική τους: Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 32 βρίσκονται στον Λευκό Οίκο. 

 


σχετικα αρθρα