current views are: 7

8 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση16:47

Μαγευτικές διακοπές στις Μαλδίβες πρόσφερε αφεντικό στους υπαλλήλους του (Φώτο)

ην ευγνωμοσύνη του δείχνει ένα αφεντικό στους υπάλληλους της εταιρείας του,κάνοντάς τους δώρο ένα πολυτελές ταξίδι σε εξωτικό προορισμό.

Δημοσίευση 16:47’

ην ευγνωμοσύνη του δείχνει ένα αφεντικό στους υπάλληλους της εταιρείας του,κάνοντάς τους δώρο ένα πολυτελές ταξίδι σε εξωτικό προορισμό.

Την ευγνωμοσύνη του δείχνει ένα αφεντικό στους υπάλληλους της εταιρείας του,κάνοντάς τους δώρο ένα πολυτελές ταξίδι σε εξωτικό προορισμό.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Evolve αποφάσισε να ξοδέψει 467.000 ευρώ προκειμένου να προσφέρει πολυτελείς διακοπές στις μαγευτικές Μαλδίβες για τους 400 εργαζόμενους της εταιρείας ως ένα «μικρό δείγμα» της ευγνωμοσύνης του, επειδή ήταν πολύ ευχαριστημένος με τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας του. Όπως δήλωσε η εταιρεία του Evolve ακαδημίες πολεμικών τεχνών με έδρα τη Σιγκαπούρη, είδε μία ανάπτυξη της τάξης του 30% και θέλησε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους.

Στο παρελθόν έχει προσφέρει στους εργαζομένους του διακοπές σε πολυτελείς προορισμούς όπως το Μπαλί, το Κράμπι, και το Μπιντάν στην Ινδονησία γιατί όπως είπε οι διακοπές είναι ένα μέρος της κουλτούρας της Evolve.«Κάθε χρόνο παίρνω όλη την ομάδα σε ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα, σε ένα πολυτελές θέρετρο σε έναν προορισμό έκπληξη».

Όπως δήλωσε στο Daily Mail «Πολλά άτομα από το προσωπικό μου θα ήθελαν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν έχουν τα μέσα για να το κάνουν. Η συντριπτική πλειοψηφία της ομάδας μου στο Evolve προέρχεται από φτωχές οικογένειες που έχουν αντιμετωπίσει διάφορες τραγωδίες ή αντιξοότητες. Οι καλύτεροι αξίζουν το καλύτερο. Αυτό είναι το σωστό και το πιο δίκαιο.»

Ο Τσάτρι Σιτγιόντονγκ είπε ότι οι διακοπές θα συνεχιστούν και στο μέλλον αλλά πρόσθεσε αστειευόμενος πως δεν έχει ακόμα προγραμματίσει τις διακοπές για το 2017. Όπως είπε: «Ο κόσμος είναι πολύ μεγάλος. Δεν ξέρω που θα πάμε του χρόνου, αλλά ελπίζω να τους πάω σε άλλο ένα μαγευτικό μέρος!».


σχετικα αρθρα