ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Δήμαρχος προσέλαβε στρίπερ για το χριστουγεννιάτικο δείπνο συνταξιούχων! (Βίντεο)

Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου 2016, 00:01 / Ανανεώθηκε 23 Δεκεμβρίου 2016, 21:27
Ισπανία: Δήμαρχος προσέλαβε στρίπερ για το χριστουγεννιάτικο δείπνο συνταξιούχων! (Βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Σάλο προκάλεσε στη μικρή πόλη Λογιόζα ντελ Βάγιε της Ισπανίας η απόφαση του δημάρχου να αναθέσει τον τομέα της ψυχαγωγίας για το φετινό χριστουγεννιάτικο δείπνο των συνταξιούχων σε στρίπερ.

Σάλο προκάλεσε στη μικρή πόλη Λογιόζα ντελ Βάγιε της Ισπανίας η απόφαση του δημάρχου να αναθέσει τον τομέα της ψυχαγωγίας για το φετινό χριστουγεννιάτικο δείπνο των συνταξιούχων σε στρίπερ, προκαλώντας «εμφράγματα» στην αίθουσα όπου είχαν συγκεντρωθεί οι ηλικιωμένοι δημότες του.

Οι ηλικιωμένοι κάτοικοι της Λογιόζα, η οποία βρίσκεται στην ευρύτερη μητροπολιτική περιοχής της Μαδρίτης, έμειναν άφωνοι όταν είδαν να μπαίνουν στην αίθουσα του καθιερωμένου ετήσιου δείπνου χορεύτριες οι οποίες έδειχναν να φορούν μόνο μερικά κόκκινα φτερά.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν από το πρώτο σοκ, οι καλλίγραμμες Ισπανίδες άρχισαν να χορεύουν ανάμεσα στα τραπέζια, κάτι που προκάλεσε οργή σε αρκετούς από τους παρευρισκόμενους, που άρχισαν να αποχωρούν κατά δεκάδες.

Όπως φαντάζεστε βέβαια, υπήρχαν και κάποιοι που βρήκαν άκρως διασκεδαστικό το θέαμα και έμειναν μέχρι το τέλος της βραδιάς, ώστε να μην χάσουν ούτε λεπτό από τον αισθησιακό χορό των εκρηκτικών στρίπερ.Οι καλλονές που «διασκέδαζαν» τους ηλικιωμένους προκάλεσαν ”βουή” στο διαδίκτυο με τον δήμαρχο να μην προσπαθεί καν να δικαιολογηθεί για την επιλογή του.

Το μόνο που βρήκε να πει ήταν πως οι γυναίκες δεν ήταν τελείως γυμνές αλλά φορούσαν διακριτικά καλύμματα στα επίμαχα σημεία και πως η επιλογή ανάλογων τύπων ψυχαγωγίας είναι κάτι που συνηθίζεται στο ετήσιο εορταστικό δείπνο.