current views are: 14

29 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση15:00

Forbes: Αυτή η ηθοποιός έφερε τα περισσότερα έσοδα το 2016

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, στην κορυφή της λίστας των ηθοποιών του Χόλιγουντ με τα μεγαλύτερα έσοδα για το 2016, βρίσκεται η… 

Δημοσίευση 15:00’

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, στην κορυφή της λίστας των ηθοποιών του Χόλιγουντ με τα μεγαλύτερα έσοδα για το 2016, βρίσκεται η… 

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, στην κορυφή της λίστας των ηθοποιών του Χόλιγουντ με τα μεγαλύτερα έσοδα για το 2016, βρίσκεται η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός κατέκτησε την κορυφή στη λίστα, καθώς οι ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε τους τελευταίους δώδεκα μήνες, συμπεριλαμβανομένων των «Captain America: Civil War» και «Hail, Caesar!», ξεπέρασαν τα 1,2 δις. δολάρια σε εισπράξεις.

Η 32χρονη Γιόχανσον, παραγκώνισε τους συμπρωταγωνιστές της, Κρις Έβανς και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, που βρέθηκαν στη δεύτερη θέση με 1,15 δις. εισπράξεις ο καθένας.

Το Forbes υπολόγισε την ετήσια κατάταξη χρησιμοποιώντας τις παγκόσμιες πωλήσεις εισιτηρίων στις ταινίες των καλύτερων ηθοποιών.

Η Βρετανίδα ηθοποιός Φελίσιτι Τζόουνς κατέκτησε την ένατη θέση με 805 εκατομμύρια δολάρια. Τη λίστα συμπληρώνουν στην 4η θέση η Μάργκοτ Ρόμπι, η Έιμι Άνταμς στην 5η θέση, ο Μπεν Άφλεκ στην 6η, ο Χένρι Κέιβιλ στην 7η, ο Ράιαν Ρέινολντς στην 8η και ο Γουίλ Σμιθ στην 10η θέση.


σχετικα αρθρα