ΔΙΕΘΝΗ

Μαρτυρία ανατροπή για Reina: "Δυο άντρες και μια γυναίκα οι τρομοκράτες που σκόρπισαν τον θάνατο"

Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου 2017, 23:51 / Ανανεώθηκε 5 Ιανουαρίου 2017, 07:17
Μαρτυρία ανατροπή για Reina: "Δυο άντρες και μια γυναίκα οι τρομοκράτες που σκόρπισαν τον θάνατο"
Facebook Twitter Whatsapp

Νέα τροπή στα έως τώρα δεδομένα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Reina έρχεται να προσδώσει η μαρτυρία ενός Σαουδάραβα  ο οποίος έζησε τον εφιάλτη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μέσα στον γνωστό κλαμπ της Κωνσταντινούπολης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέα τροπή στα έως τώρα δεδομένα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Reina έρχεται να προσδώσει η μαρτυρία ενός Σαουδάραβα ο οποίος έζησε τον εφιάλτη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μέσα στον γνωστό κλαμπ της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με μαρτυρία ενός Σαουδάραβα ονόματι Χασάν Κασόγκι που επικαλείται ο ιστότοπος al arabiya, ο δράστης του μακελειού δεν ήταν ένας, αλλά τρεις, μεταξύ αυτών και μια γυναίκα. «Ακούσα κάποιον να ουρλιάζει "γιατί αυτή θέλει να μας σκοτώσει;"...", είπε ο Κασόγκι, ενώ στη συνέχεια περιέγραψε τις στιγμές τρόπου και πώς έσωσε τη σύζυγό του.

«Ο τρομοκράτης πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι και σκότωνε ανθρώπους. Μετά ανέβηκε στον επάνω όροφο. Εκείνη την ώρα πέταξα τη γυναίκα μου Μερυέμ στη θάλασσα. Και οι άλλοι φίλοι μου από τη Σαουδική Αραβία έκαναν το ίδιο με τις γυναίκες τους. 4 γυναίκες κι ένας άνδρας. Λίγο μετά τους σώσαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, το φως της δημοσιότητας είδε ακόμη ένα βίντεο με τον δράστη να κατευθύνεται προς το κλαμπ. Τα πλάνα είναι από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή Ζειτμπουρνού και φαίνεται ο δράστης να κατευθύνεται αργά προς το Reina φορώντας στο σακίδιο του.