Τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης του διανύει ένας 20χρονος Βρετανός, ο οποίος έμεινε έγκυος λίγο πριν ολοκληρώσει την διαδικασία αλλαγής φύλλου.

Πρόκειται για τον Χέιντεν Κρός, ο οποίος διανύει τον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης και σημειώνει πως επιθυμεί να είναι ο καλύτερος μπαμπάς για το παιδί του.

Για την εμπειρία του ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στη εφημερίδα The Sun, και όπως αναφέρει ο Χέιντεν Κρός γεννήθηκε κορίτσι αλλά στη συνέχεια προχώρησε σε αλλαγή φύλου. Θα είναι ο πλέον ο πρώτο Άγγλος που θα φέρει στον κόσμο παιδί.

«Τον Σεπτέμβριο βρήκα στο Facebook έναν δωρητή σπέρματος. Ήρθε στο σπίτι μου με το σπέρμα του σε ένα δοχείο και το πέρασα με σύριγγα. Δεν είχα άλλη επιλογή μιας και δεν είχα χρήματα να πληρώσω την κλινική. Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι ούτε το όνομα του δωρητή, δεν ήθελε να κρατήσει καμία επαφή. Το κάνει απλά για να βοηθήσει κόσμο. Πέτυχε με την πρώτη προσπάθεια, ήμουν πολύ τυχερός», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη δήλωση του ανέφερε, πως θα προτιμούσε να κάνει αγοράκι αλλά το σημαντικότερο γι’ αυτόν είναι να γεννήσει ένα υγιές παιδί. «Έτσι θα μπορούσα να παίξω ποδόσφαιρο μαζί του, να πάμε για ράγκμπι και να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα» σημειώνει, ενώ θεωρεί το μεγάλωμα ενός κοριτσιού πιο δύσκολο.