ΔΙΕΘΝΗ

Κλάπερ: Καμία διαρροή από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για να βλάψει τον Τραμπ

Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου 2017, 09:13 / Ανανεώθηκε 12 Ιανουαρίου 2017, 09:33
Κλάπερ: Καμία διαρροή από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για να βλάψει τον Τραμπ
Facebook Twitter Whatsapp

Ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Τζέιμς Κλάπερ δήλωσε ότι η κοινότητα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών δεν διέρρευσε ένα έγγραφο που θα μπορούσε να βλάψει τον Τραμπ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (DNI) των ΗΠΑ, Τζέιμς Κλάπερ, δήλωσε ότι μίλησε με τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, χθες το βράδυ, αναφορικά με τις “διαρροές” στα ΜΜΕ σχετικά με την απόρρητη ενημέρωση για την υπόθεση εμπλοκής της Ρωσίας, στις προεκλογικές ηλεκτρονικές υποκλοπές, που έλαβε ο Τραμπ, την Παρασκευή.

Ο Κλάπερ τόνισε ότι δε νομίζει ότι η κοινότητα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών διέρρευσε ένα έγγραφο με δεδομένα προσωπικής ασφάλειας, αναφορικά με τους ισχυρισμούς ότι μέλη των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών έχουν στα χέρια τους πληροφορίες που θα μπορούσαν να βλάψουν τον Ντόναλντ Τραμπ.

“Τονίζω με έμφαση ότι το έγγραφο αυτό, δεν αποτελεί προϊόν των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και για το λόγο αυτό, δε νομίζω ότι η διαρροή του, έγινε από την κοινότητα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κλάπερ.