current views are: 4

14 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση17:00

Μυστήριο με τον Ρώσο πρέσβη στην Υεμένη: Αναφορές ότι δολοφονήθηκε – Διαψεύδει η Ρωσία

Θρίλερ επικρατεί με την τύχη του πρέσβη της Ρωσίας στην Υεμένη. Τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο Vladimir Dedushkin έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης

Δημοσίευση 17:00’

Θρίλερ επικρατεί με την τύχη του πρέσβη της Ρωσίας στην Υεμένη. Τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο Vladimir Dedushkin έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης

Θρίλερ επικρατεί με την τύχη του πρέσβη της Ρωσίας στην Υεμένη.​ Τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο Vladimir Dedushkin έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης από αγνώστους στην πρωτεύουσα της Υεμένης, Σαναά.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε στα διεθνή ΜΜΕ ότι υπήρξε επικοινωνία με τον Ρώσο διπλωμάτη και πως είναι ζωντανός. Σε επικοινωνία που υπήρξε με τους ανθρώπους της ρωσικής διπλωματικής αποστολής, δήλωσαν όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες που μετέδωσε το αραβικό δίκτυο περί επίθεσης στην πρεσβεία.

Πηγές της πρεσβείας δήλωσαν στο NBC ότι κανείς δεν δέχτηκε πυροβολισμό. Το ίδιο και στη Washington Post, η οποία επικαλούμενη αξιωματούχο της πρεσβείας της Ρωσίας στην Υεμένη επίσης μετέδωσε πως δεν έχει καμία επίθεση και ο πρέσβης είναι καλά στην υγεία του.

Μάλιστα, ο Andrew Rot, ανταποκριτής της αμερικανικής εφημερίδας στη Μόσχα, έγραψε στο twitter πως και ο ίδιος επικοινώνησε με τη ρωσική πρεσβεία στην Υεμένη και εκπρόσωπός της αρνήθηκε πως έγινε οποιαδήποτε επίθεση και ο Ρώσος πρέσβης είναι καλά.


σχετικα αρθρα