ΔΙΕΘΝΗ

Μαντόνα: Έτοιμη να υιοθετήσει άλλα 2 παιδιά από το Μαλάουι

Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου 2017, 17:48 / Ανανεώθηκε 25 Ιανουαρίου 2017, 17:42
Μαντόνα: Έτοιμη να υιοθετήσει άλλα 2 παιδιά από το Μαλάουι
Facebook Twitter Whatsapp

Ένα βήμα πριν την υιοθεσία άλλων δύο παιδιών από το Μαλάουι βρίσκεται η Μαντόνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένα βήμα πριν την υιοθεσία άλλων δύο παιδιών από το Μαλάουι βρίσκεται η Μαντόνα.

Η 58χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του δικαστή στο High Court στο Μαλάουι για να ζητήσει την υιοθεσία 2 ανήλικων παιδιών

Εναπόκειται τώρα στο δικαστήριο να αποφασίσει αν θα εγκρίνει την υιοθεσία στην διάσημη σούπερ σταρ, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Μαλάουι Mlenga Mvula.

Η Μαντόνα έχει ήδη υιοθετήσει άλλα δύο παιδιά από το Μαλάουι τον 11χρονο σήμερα Ντέιβιντ Μπάντα Μουέιλ Τσικόνε Ρίτσι και την 11χρονη επίσης Μέρσι Τζέιμς ένα χρόνο αργότερα.

Το Δικαστήριο μετά την πρώτη υιοθεσία είχε δώσει εντολή στην Μαντόνα, όταν μεγαλώσουν τα παιδιά, να επισκεφτούν την πατρίδα τους και να γνωρίσουν τους συγγενείς τους όπως και το έκανε η βασίλισσα της ποπ το 2013. Ένα χρόνο μετά, το 2014 η Μαντόνα μαζί με όλα τις τα παιδιά πλέον (βιολογικά και υιοθετημένα) ξσναεπισκέφτηκαν την αφρικανική χώρα.

Η Μαντόνα έφτασε στο Μαλάουι μαζί με τα τέσσερα παιδιά της έβαλε τα θεμέλια για την ανέγερση του σχολείου για κορίτσια, το κόστος του οποίου ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια δολάρια. Στην διάρκεια της παραμονής της, δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το ορφανοτροφείο από το οποίο υιοθέτησε τον γιο της Ντέιβιντ.

Η φιλανθρωπική οργάνωση που έχει ιδρύσει με τίτλο "Ανατρέφοντας το Μαλάουι" (Raising Malawi), έχει ήδη δωρίσει 500.000 δολάρια σε ορφανοτροφείο του χωριού που ανατρέφει και εκπαιδεύει 3.000 παιδιά.

Ο πληθυσμός τους Μαλάουι αγγίζει τα 12 εκατομμύρια και είναι μια από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου. Πάνω από 500.000 παιδιά έχουν χάσει τους γονείς του από το ΑIDS.

Τον Ιούλιο, επισκέφθηκε το Μαλάουι για να επιβλέψει από κοντά τις εργασίες για την κατασκευή της πρώτης παιδιατρικής κλινικής και μονάδας εντατικής φροντίδας «Mercy James Institute of Pediatric Surgery and Intensive Care», που αναμένεται να ανοίξει μέσα στο 2017.