current views are: 3

27 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση04:30

ΗΠΑ: Δείτε τα σπάνια δίδυμα που γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα

Αυτά τα πανέμορφα δίδυμα από τις ΗΠΑ έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, δείχνοντας ότι δεν μοιάζουν όλα τα δίδυμα μεταξύ τους.

Δημοσίευση 04:30’

Αυτά τα πανέμορφα δίδυμα από τις ΗΠΑ έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, δείχνοντας ότι δεν μοιάζουν όλα τα δίδυμα μεταξύ τους.

Αυτά τα πανέμορφα  δίδυμα από το Κουίνσι στο Ιλινόις έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, δείχνοντας ότι δεν μοιάζουν όλα τα δίδυμα μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το BBC, τα διαφυλετικά ζευγάρια έχουν 1 στις 500 πιθανότητες να αποκτήσουν παιδιά με διαφορετικό χρώμα επιδερμίδας. Τώρα, τα μικρά κοριτσάκια είναι 9 μηνών και αψήφησαν όλες τις ιατρικές πιθανότητες.

Η Καλάνι και η Τζαράνι Ντιν πήραν το χρώμα της επιδερμίδας και των δυο γονιών τους. Η Καλάνι πήρε από την μαμά της, την Γουίτνεϊ που είναι Καυκάσια και η Τζαράνι από τον μπαμπά της τον Τόμας που είναι αφροαμερικανός.

Η μητέρα τους δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στο Facebook με τον τίτλο: “Είμαστε μονοζυγωτικά δίδυμα! Η Καλάνι στα αριστερά είναι πιο λευκή με γαλανά μάτια και η Τζαράνι στα δεξιά πιο μελαμψή με καφέ μάτια. Είναι σπάνιο, αλλά και τόσο συναρπαστικό!”

Αυτά τα 9 μηνών δίδυμα έχουν ξετρελάνει το διαδίκτυο, δείχνοντας ότι δεν είναι όλα τα δίδυμα ίδια μεταξύ τους.

Κανείς δεν πιστεύει, ότι είναι δίδυμα. Μένει να δούμε τι θα σκαρώσουν τα κορίτσια όταν μεγαλώσουν!


σχετικα αρθρα