current views are: 7

30 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση09:57

Κορίτσι που αλλάζει δέρμα κάθε δύο μήνες αποβλήθηκε από το σχολείο της

Μiα 16χρονη Ινδή που από την παιδική της ηλικία πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση του δέρματος αποβλήθηκε από το σχολείο της. 

Δημοσίευση 09:57’

Μiα 16χρονη Ινδή που από την παιδική της ηλικία πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση του δέρματος αποβλήθηκε από το σχολείο της. 

Μiα 16χρονη Ινδή που από την παιδική της ηλικία πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση του δέρματος και κάθε δύο μήνες αλλάζει δέρμα αποβλήθηκε από το σχολείο της λόγω της παράξενης εμφάνισής της που «τρομοκρατεί» τους συμμαθητές της. 

Η Σαλίνι Γιαντάβ η οποία χαρακτηρίζεται ως «ανθρώπινο φίδι» πάσχει από μια σπάνια φλεγμονώδη νόσο του δέρματος που ονομάζεται Eρυθροδερμία ή «σύνδρομο του κόκκινου ανθρώπου».


Η ασθένεια αυτή προσβάλει το δέρμα σχεδόν ολόκληρου του σώματος το οποίο αποτελείται από φολίδες και ξεφλουδίζει.

Η νεαρή Ινδή πρέπει κάθε μια ώρα να μουσκεύει με νερό το σώμα της και κάθε τρεις ώρες να βάζει λοσιόν ώστε να αποτρέπει το δέρμα της να σκληραίνει και σταδιακά να ξεφλουδίζει μετά από 45 ημέρες. 

«Ήθελα να σπουδάσω αλλά με έδιωξαν από το σχολείο γιατί τα άλλα παιδιά φοβούνται όταν αντικρίζουν το πρόσωπό μου» δήλωσε η μικρή Σαλίνι απογοητευμένη από την απόφαση του σχολείου της να την διώξει. 

«Όλοι στην οικογένειά μου υποφέρουν εξαιτίας της κατάστασης της υγείας μου. Αλλά τι φταίω εγώ; Τι αμαρτία έκανα και τιμωρούμαι έτσι; Θέλω να ζήσω. Σας παρακαλώ βοηθήστε με, αν μπορείτε » λέει η μικρή εκλιπαρώντας για βοήθεια. 


σχετικα αρθρα