current views are: 5

31 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση19:25

Ξεφεύγουν τα πράγματα στις ΗΠΑ: Διαδηλωτές στα χέρια με υποστηρικτές του Τράμπ

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο από τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου του Πόρτλαντ όταν ένας άνδρας με κουκούλα χτύπησε διαδηλωτή «με κάτι μεταλλικό»,

Δημοσίευση 19:25’

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο από τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου του Πόρτλαντ όταν ένας άνδρας με κουκούλα χτύπησε διαδηλωτή «με κάτι μεταλλικό»,

Βίντεο-ντοκουμέντο βγήκε στη δημοσιότητα, όπου αναδεικνύει την κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ. Στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου βιώνει η κοινωνία των Ηνωμένων Πολιτειών, με αφορμή τα προεδρικά διατάγματα που υπέγραψε ο Ντόναλντ Τράμπ για την κατασκευή του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό και της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα πολιτών από 7 μουσουλμανικές χώρες.

Ένας διαδηλωτής εναντίον του Τράμπ, επιτέθηκε με μίσος εναντίον οπαδού του Αμερικανού προέδρου στο αεροδρόμιο Πόρτλαντ, όπου πάνω από 600 άτομα είχαν συγκεντρωθεί για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τον αποκλεισμό που επέβαλε ο νέος Αμερικανός πρόεδρος.

Την επίθεση δέχθηκε ο 39χρονος Γκραντ Γκρίσολμ, ο οποίος βρέθηκε στο αεροδρόμιο μαζί με άλλα τρία μέλη της οργάνωσης Bible Believers Group, η οποία υποστηρίζει τη γραμμή και τις απόψεις του Ρεπουμπλικάνου προέδρου για τη μετανάστευση. Στο «αντίπαλο στρατόπεδο», είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 600 άτομα, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ντόναλντ Τράμπ.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα που φοράει κουκούλα, να επιτίθεται με μανία κατά του 39χρονου και να τον χτυπά με δύναμη στο πρόσωπο. Ο Γκρίσολμ έπεσε στο πάτωμα στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου του Πόρτλαντ. Όπως δήλωσε όταν συνήλθε, εκείνος βρισκόταν εκεί για να εκφράσει τις απόψεις του, όταν ένας από τους διαδηλωτές τον προκάλεσε σε διαμάχη!

Ο 39χρονος δήλωσε ότι δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο «με κάτι μεταλλικό», προσθέτοντας πως «σήμερα παραλίγο να με σκοτώσουν». Ο Γκραντ Γκρίσολμ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.


σχετικα αρθρα