ΔΙΕΘΝΗ

Ο Κάρολος και η Καμίλα επισκέπτονται το Χαλ, την πολιτιστική πρωτεύουσα του ΗΒ για το 2017

Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου 2017, 16:25 / Ανανεώθηκε 9 Φεβρουαρίου 2017, 16:25
Ο Κάρολος και η Καμίλα επισκέπτονται το Χαλ, την πολιτιστική πρωτεύουσα του ΗΒ για το 2017
Facebook Twitter Whatsapp

Ο πρίγκηπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης πέρασαν την Τετάρτη στο Χαλ, την πολιτιστική πρωτεύουσα του ΗΒ για το 2017

Ο πρίγκηπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης πέρασαν την Τετάρτη στο Χαλ, την πολιτιστική πρωτεύουσα του ΗΒ για το 2017.

Ξεκινώντας από την ανανεωμένη γκαλερί τέχνης Φέρενς, οι βασιλικοί επισκέπτες ξεναγήθηκαν σε διάφορες εκθέσεις, μία από τις οποίες περιλάμβανε τον πίνακα του 14ου αιώνα "Ο Χριστός ανάμεσα στους Άγιο Πέτρο και Παύλο" του Πιέτρο Λορεντσέττι. Η Καμίλα, έκανε στάση και στην Εκπαιδευτική Γκαλερί και συναντήθηκε με μαθητές που συμμετείχαν στις δραστηριότητες τη γκαλερί.

Κατόπιν, ο Κάρολος και η Καμίλα χώρισαν και παρέστησαν σε διαφορετικές δραστηριότητες. Ο πρίγκηπας επισκέφτηκε την Αγία Τριάδα του Χαλ για να πληροφορηθεί για τις εργασίες ανακαίνισης της εκκλησίας. Η δούκισσα εντωμεταξύ επισκέφτηκε έναν από τους προστατευόμενούς της το κέντρο Εμμαούς στο Χαλ. Το ίδρυμα παρέχει στέγαση και εργασία σε κοινωνικές υπηρεσίες σε αστέγους. Η Καμίλα συνομίλησε με άτομα που είχαν συμμετέχει στις υπηρεσίες του ιδρύματος και έκανε στάση στο Πολυκατάστημά τους (απ’ όπου βγήκε με μια σακούλα ψώνια!).

Η τελευταία στάση του ζεύγους στο Χαλ ήταν, αντίστοιχα, στις πρόβες της θεατρικής παραγωγής «Ο Υποκριτής», από τη μεριά του πρίγκηπα Καρόλου και στα δημιουργικά εργαστήρια γραφής «The Deep for a First Story» που ενθαρρύνουν τα παιδιά στο γράψιμο, από τη μεριά της δούκισσας..

Πηγή: The Royal Forums