current views are: 9

14 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση18:39

Σάλος με φωτογραφία της Ιβάνκα Τραμπ – Πόζαρε στο οβάλ γραφείο ανάμεσα στον πατέρα της και τον Τριντό

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με μια φωτογραφία που ανάρτησε η εντυπωσιακή Ιβάνκα να κάθεται στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

Δημοσίευση 18:39’

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με μια φωτογραφία που ανάρτησε η εντυπωσιακή Ιβάνκα να κάθεται στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με μια φωτογραφία που ανάρτησε η εντυπωσιακή Ιβάνκα στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Twitter, να κάθεται στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

Η 35χρονη κόρη του Αμερικανού προέδρου φωτογραφήθηκε να κάθεται στη θέση του προέδρου, έχοντας στα δεξιά της τον πατέρα της Ντόναλντ και αριστερά της τον Καναδό πρωθυπουργό, Τζάστιν Τριντό.

Η Ιβάνκα συμμετείχε μαζί με τον Ντόναλντ Τράμπ σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στον Λευκό Οίκο, παρουσία του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, με επίκεντρο τη θέση των γυναικών στις επιχειρήσεις.

«Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ» είπε η 35χρονη επιχειρηματίας, που καθόταν απέναντι από τον πατέρα της και στα αριστερά του Τριντό. Στις άλλες θέσεις του τραπεζιού βρίσκονταν πολλές γυναίκες ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων.

Η Ιβάνκα, μητέρα τριών παιδιών και δημιουργός κολεξιόν ρούχων και αξεσουάρ, είναι παντρεμένη με τον 36χρονο Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος σήμερα είναι στενός σύμβουλος του προέδρου Ντόναλντ Τράμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν κρύβει τον θαυμασμό του για την κόρη του και συχνά της πλέκει το εγκώμιο.

Η νίκη του Τράμπ στις προεδρικές εκλογές έθεσε πολλά ερωτηματικά για την απουσία μιας σαφούς διαχωριστικής γραμμής μεταξύ των επιχειρήσεών του -και εκείνων της κόρης του- και των πολιτικών καθηκόντων του. Τα ερωτηματικά πλήθυναν λόγω της επίμονης άρνησής του να δώσει στη δημοσιότητα τις φορολογικές δηλώσεις του.

«Πρέπει να διευκολύνουμε την πρόσβαση των γυναικών επιχειρηματιών στα κεφάλαια» υπογράμμισε ο Ντόναλντ Τράμπ διαβεβαιώνοντας ότι είχε τοποθετήσει πολλές γυναίκες σε θέσεις ευθύνης στις επιχειρήσεις του και ότι ήταν «καταπληκτικές».

Ο Αμερικανός πρόεδρος, απευθυνόμενος στον Τζάστιν Τριντό, του αποκάλυψε ότι έτρεφε «μεγάλο σεβασμό» για τον πατέρα του, τον Πιερ Έλιοτ Τριντό, που υπήρξε επίσης πρωθυπουργός του Καναδά.


σχετικα αρθρα