Σκάνδαλο μεγατόνων έχει ξεσπάσει στον γερμανικό στρατό!

Στρατιωτίνες υποχρεώνονταν να γδυθούν και να κάνουν pole dancing στο πλαίσιο εξευτελιστικών «τεστ στρατολόγησης» και «γυμνασίων» σε ένα στρατόπεδο στη νότια Γερμανία.

Κάτι τέτοιο όπως προκύπτει από εσωτερική έκθεση των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων, που περιήλθε στην κατοχή του Spiegel και του γερμανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου DPA ήταν συνηθισμένη πρακτική στον στρατώνα Pfullendorf στη νότια Γερμανία

H έκθεση της Bundeswehr, περιλαμβάνει και τη μαρτυρία μιας στρατιωτίνας, ονόματι Νικόλ Ε., η οποία εστάλη πέρυσι στη διαβόητη στρατιωτική βάση του Πφούλεντορφ στη Βάδη Βυρτεμβέργη,

Η βάση αυτή έγινε πρωτοσέλιδο στις γερμανικές εφημερίδες στα τέλη του περασμένου μήνα, όταν αποκαλύφθηκε ότι «οι σεξουαλικές κακοποιήσεις και οι σαδιστικές πράξεις», ήταν «κοινή πρακτική» εκεί.

Οι πληροφορίες σοκάρουν καθώς εκπαιδευτές ανάγκαζαν τις γυναίκες να κάνουν γυμνές στριπτίζ και να χορεύουν πάνω σε στύλο. Στη συνέχεια άνδρες με γυμνά χέρια τις άγγιζαν σε απόκρυφα σημεία τους και το διασκέδαζαν καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. 

Οι κατηγορούμενοι στρατιώτες -που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και κινδυνεύουν με φυλάκιση- από την πλευρά τους ισχυρίζονται ότι όλα αυτά ήταν μέρος της εκπαίδευσης. 

Πάντως ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες των γυναικών. Πράγματι επιθεωρητές εντόπισαν έναν στύλο, απ΄ αυτούς που χρησιμοποιούν στα στριπτιτζάδικα, καταμεσής σ΄ ένα κτίριο, αλλά και πολλά ανοιγμένα μπουκάλια με αλκόολ.