current views are: 9

20 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση06:45

Καρέ καρέ η δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ – Η στιγμή που τον δηλητηρίασαν!

Η στιγμή που ψέκασαν τον αδελφό του ετεροθαλή ηγέτη της Βόρειας Κορέας με δηλητηριώδη ουσία στο αεροδρόμιο. 

 

Δημοσίευση 06:45’

Η στιγμή που ψέκασαν τον αδελφό του ετεροθαλή ηγέτη της Βόρειας Κορέας με δηλητηριώδη ουσία στο αεροδρόμιο. 

 

Το σοκαριστικό βίντεο κατά τη διάρκεια του οποίου ο ετεροθαλής αδελφός του Bορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν δέχεται δολοφονική επίθεση ενώ περίμενε να επιβιβαστεί σε πτήση στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ είδε το φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο δείχνει τον Κιμ Γιονγκ Ναμ να περιμένει στην ουρά για check-in όταν ξαφνικά μία γυναίκα του κάνει κεφαλοκλείδωμα ενώ μια άλλη του χορηγεί το δηλητήριο.

Λίγη ώρα αργότερα, άφησε την τελευταία του πνοή, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Aναζητούνται 4 Βορειοκορεάτες

Την ίδια στιγμή, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι αναζητούν τέσσερις ακόμα Βορειοκορεάτες, οι οποίοι διέφυγαν από την χώρα την ημέρα της δολοφονίας.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, τουλάχιστον τρεις από τους ύποπτους Βορειοκορεάτες, φέρονται να πέταξαν από την Τζακάρτα στο Ντουμπάι, το βράδυ της ημέρας που διαπράχθηκε η δολοφονία, σύμφωνα με αξιωματούχο των αρμόδιων υπηρεσιών ελέγχου στην Ινδονησία.

Τα ονόματα των τριών υπόπτων έχουν γνωστοποιηθεί, ενώ δεν έχει δημοσιοποιηθεί το όνομα του τέταρτου υπόπτου.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα της νεκροψίας που έγινε στο πτώμα του Κιμ Γιονγκ Ναμ παρόλο που αξιωματούχοι από τη Βόρεια Κορέα προσπάθησαν να εμποδίσουν τη διενέργεια της νεκροψίας από τις αρχές της Μαλαισίας, ζητώντας την άμεση μεταφορά της σορού του στη Βόρεια Κορέα.

“Μιλάμε για το χρονικό διάστημα που απαιτείται ώστε να ολοκληρωθεί μία νεκροψία και να δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματά της,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας της Μαλαισίας, Σαμπραμάνιαν Σαθασίβαμ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τη δημοσιοποίηση του αναφερόμενου αποτελέσματος.


σχετικα αρθρα