ΔΙΕΘΝΗ

«Ντου» από γυμνόστηθη Femen σε ομιλία της Λεπέν!

Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου 2017, 13:21 / Ανανεώθηκε 24 Φεβρουαρίου 2017, 14:12
Facebook Twitter Whatsapp

«Ντου» σε ομιλία της Μαρίν Λεπέν στην οποία η επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου ανέπτυσσε τις θέσεις για την εξωτερική πολιτική έκαναν ένα μέλος της οργάνωσης Femen.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ντου» σε ομιλία της Μαρίν Λεπέν στην οποία η επικεφαλής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου ανέπτυσσε τις θέσεις για την εξωτερική πολιτική έκανε ένα μέλος της οργάνωσης Femen.

Η γυμνόστηθη γυναίκα πετάχτηκε από τη θέση της στις μπροστινές σειρές της εκδήλωσης, πέταξε τη μπλούζα της και άρχισε να φωνάζει «Μαρίν, φεύτικη φεμινίστρια».

Άμεσα επενέβησαν τρεις σωματοφύλακες της Λεπέν, οι οποίοι πήραν στα χέρια την διαδηλώτρια για να την βγάλουν από την αίθουσα.

Η Μαρίν Λεπέν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις της αστυνομίας

Την ίδια ώρα η επικεφαλής της ακροδεξιάς στη Γαλλία Μαρίν Λεπέν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις όταν κλητεύθηκε την Τετάρτη από την αστυνομία σχετικά με κατηγορίες ότι προέβη σε παράνομες πληρωμές του προσωπικού της με χρήματα της ΕΕ, δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος της.

Η Λεπέν, η οποία είναι υποψήφια στις γαλλικές προεδρικές εκλογές και ηγείται του αντιμεταναστευτικού Εθνικού Μετώπου που τάσσεται επίσης κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα συμμορφωθεί προς οποιαδήποτε κλήτευση μετά τις φετινές εκλογές, δήλωσε στο Ρόιτερς ο δικηγόρος Ροντόλφ Μποσλί.