current views are: 4

28 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση16:23

Πώς βαθμολογεί ο Τραμπ τον εαυτό του

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ παραδέχτηκε ότι έχει κάνει λάθος όσον αφορά το μεταναστευτικό διάταγμα.

Δημοσίευση 16:23’

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ παραδέχτηκε ότι έχει κάνει λάθος όσον αφορά το μεταναστευτικό διάταγμα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ παραδέχτηκε ότι έχει κάνει λάθος όσον αφορά το μεταναστευτικό διάταγμα, ωστόσο, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι το λάθος είναι επικοινωνιακό και μόνο! Επιπλέον, κατηγόρησε τον Μπαράκ Ομπάμα και η ομάδα του είναι αυτοί έκαναν και τις διαρροές στον Τύπο.

Ο Ντόναλντ Τράμπ βαθμολόγησε τον εαυτό του με ένα  «C ή ένα C+» στην επικοινωνία σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή “Fox & Friends”.

«Αναφορικά με την επίτευξη των στόχων, νομίζω θα με βαθμολογούσα με ένα A. Διότι πιστεύω ότι έχω κάνει φοβερά πράγματα. Αλλά δεν πιστεύω ότι έχω— εγώ και οι συνεργάτες μου— δεν νομίζω ότι το εξηγήσαμε αρκετά καλά στους Αμερικανούς πολίτες» επισήμανε στη συνέντευξη, που μαγνητοσκοπήθηκε χθες και προβλήθηκε σήμερα.

«Νομίζω ότι θα έπαιρνα ένα A αναφορικά με το τι έχουμε κάνει στην πραγματικότητα, αλλά σχετικά με το μήνυμα που στείλαμε, θα μου έδινα ένα C ή ένα C+”.

Βουλευτές από την Καλιφόρνια ζήτησαν να ενημερωθούν από την κυβέρνηση Τραμπ σχετικά με τις συλλήψεις και τις επιδρομές στην πλέον πολυπληθή αμερικανική πολιτεία, επικαλούμενοι πληροφορίες ότι στελέχη των υπηρεσιών μετανάστευσης έχουν πραγματοποιήσει εφόδους σε εκκλησίες, σχολεία και δικαστήρια προκειμένου να εντοπίσουν παράτυπους μετανάστες.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος επιμένει ότι τα στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών στοχοποιούν επικίνδυνους εγκληματίες, όχι απλούς πολίτες. Ερωτηθείς εάν το έχει επικοινωνήσει αποτελεσματικά στους πολίτες, ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους απάντησε: «Δεν νομίζω. Όχι, δεν νομίζω ότι έγινε, ίσως να είναι λάθος μου».

Κληθείς λίγο μετά να πει πώς θα άλλαζε τον τρόπο μετάδοσης του μηνύματος, ο Ντόναλντ Τράμπ τόνισε: «Ίσως να το αλλάξω κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου», αναφερόμενος στην αποψινή ομιλία του ενώπιον του Κογκρέσου.

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν έμεινε σε αυτά μόνο αφού μιας και υπογράμμισε πως τα κάνει όλα καλά αλλά δεν το “μεταδίδει” σωστά, κατηγόρησε τον Ομπάμα και την ομάδα του για τις διαρροές στα ΜΜΕ για τις επαφές του με την Ρωσία. “Πιστεύω πως πίσω από αυτά είναι ο Ομπάμα ή τουλάχιστον οι άνθρωποι του. Ακόμη και πίσω από τις διαρροές είναι αυτοί. Διαρροές που πλήττουν την εθνική ασφάλεια” ανέφερε.


σχετικα αρθρα