current views are: 5

8 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση16:24

Ο Ντόναλντ Τραμπ ευχήθηκε στις γυναίκες και το διαδίκτυο τον «τρόλαρε»

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για τα δικαιώματα της Γυναίκας, ο Ντόναλντ Τράμπ έσπευσε να εκφράσει δημόσια τον “απεριόριστο σεβασμό του για τις γυναίκες” και όλο το διαδίκτυο ξεσηκώθηκε!

Δημοσίευση 16:24’

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για τα δικαιώματα της Γυναίκας, ο Ντόναλντ Τράμπ έσπευσε να εκφράσει δημόσια τον “απεριόριστο σεβασμό του για τις γυναίκες” και όλο το διαδίκτυο ξεσηκώθηκε!

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για τα δικαιώματα της Γυναίκας, ο Ντόναλντ Τράμπ έσπευσε να εκφράσει δημόσια τον “απεριόριστο σεβασμό του για τις γυναίκες” και όλο το διαδίκτυο ξεσηκώθηκε!

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, λοιπόν, ο Ντόναλντ Τράμπ, με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, κάλεσε τους συμπατριώτες του να τιμήσουν τον κρίσιμο ρόλο των γυναικών στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο, όπως θα κάνει και ο ίδιος.

Χαρακτηριστικά έγραψε: “Σέβομαι απεριόριστα τις γυναίκες και τους πολλούς ρόλους που υπηρετούν, οι οποίοι είναι ζωτικής σημασίας για τον ιστό της κοινωνίας και της οικονομίας μας” έγραψε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος.

Λίγη ώρα αργότερα από την πρώτη του ανάρτηση, έγραψε: «Στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, να συμμετέχετε και εσείς μαζί μου, τιμώντας τον κρίσιμο ρόλο των γυναικών στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο.»

Να σημειωθεί, ότι ο Τράμπ έχει επικριθεί σφοδρά για τα σχόλια που έκανε για τις γυναίκες και ιδίως για τις καυχησιολογίες του σε ένα βίντεο του 2005 αλλά και για τους χαρακτηρισμούς που απέδιδε στην αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές, την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.

Οι περισσότεροι χρήστες του Twitter του υπενθυμίζουν τις αμέτρητες προσβολές που έχει πει κατά καιρούς για τις γυναίκες:

Δείτε κάποια απο τα tweet, που αντιδρούν για όσα είπε ο Τράμπ

“Βέβαια. Τις σέβεσαι ΤΟΣΟ πολύ που θεωρείς ότι είναι αποδεκτό να τις αρπάζεις από τα… επειδή είσαι διάσημος. Είσαι ένα γουρούνι”.

“Επίσης, είναι ενδιαφέρον πως αναφέρεσαι στις γυναίκες που προσφέρουν. Δεν είναι εδώ για να σου προσφέρουν. Πολλές σιχαίνονται την ίδια σου την ύπαρξη”.

“Το γεγονός πως βγαίνεις στο Twitter για να πεις ” πραγματικά σέβομαι τις γυναίκες, ειλικρινά!”, είναι απόδειξη πως δεν τις σέβεσαι”.


σχετικα αρθρα