ΔΙΕΘΝΗ

Eρευνώνται οι καταγγελίες Μπανόν κατά Στρος-Καν

Δημοσίευση 8 Ιουλίου 2011, 13:51 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Eρευνώνται οι καταγγελίες Μπανόν κατά Στρος-Καν
Facebook Twitter Whatsapp
Η εισαγγελία του Παρισιού άρχισε σήμερα την προκαταρκτική έρευνα μετά τη μήνυση για απόπειρα βιασμού που κατέθεσε εναντίον του Ντομινίκ Στρος-Καν η γαλλίδα συγγραφέας Τριστάν Μπανόν. Αρνητικά μηνύματα για τον DSK για το ενδεχόμενο διεκδίκησης της γαλλικής προεδρίας.
Η εισαγγελία του Παρισιού άρχισε σήμερα την προκαταρκτική έρευνα μετά τη μήνυση για απόπειρα βιασμού που κατέθεσε εναντίον του Ντομινίκ Στρος-Καν η γαλλίδα συγγραφέας Τριστάν Μπανόν. Αρνητικά μηνύματα για τον DSK για το ενδεχόμενο διεκδίκησης της γαλλικής προεδρίας. Η 32χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Στρος-Καν το 2003 όταν τον συνάντησε σε ένα άδειο διαμέρισμα για να του πάρει συνέντευξη.

Αρνητικά μηνύματα για τον DSK

Στο μεταξύ, το 65% των Γάλλων δεν επιθυμεί υποψηφιότητα Στρος-Καν για την προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση για το περιοδικό Figaro.

Το 74% των πολιτών προβλέπουν ότι δεν θα είναι καν υποψήφιος, στις προεδρικές του προσεχούς Απριλίου.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο επικρατέστερος σοσιαλιστής υποψήφιος, μπροστά από την Μαρτίν Ομπρί, είναι ο Φρανσουά Ολάντ, με πιθανότητες εκλογικής νίκης απέναντι στον νυν πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί.