Πέρασαν περίπου τέσσερις μέρες από τότε που έγινε viral το βίντεο με την εισβολή των μικρών παιδιών ενός καθηγητή την ώρα που μιλούσε σε ζωντανή σύνδεση στο BBC.

Σε μια νέα συνέντευξη για την Wall Street Journal , εμφανίστηκαν oi δυο χαριτωμένοι πρωταγωνιστές αλλά και η σύζυγος του καθηγητή.

Το ζευγάρι παραδέχτηκε πως παρά το άγχος τους εκείνη την ώρα, που τα παιδιά εισέβαλλαν στο γραφείο, ήταν μια πολύ χαριτωμένη στιγμή.

Η Κιμ Γιουνγκ- Α, η σύζυγος του καθηγητή, εξομολογήθηκε, πως τα λεπτά εκείνα που προσπαθούσε να σώσει την κατάσταση, αισθανόταν να βρίσκεται εν μέσω ενός χάους. Και δεν παρέλειψε να επισημάνει, πως ο σύζυγός της θα έπρεπε να κλειδώσει την πόρτα, κάτι που κάνει συνήθως.

Ο Κέλι και η Κιμ Γιουνγκ- Α, δήλωσαν πως γενικά αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και ελπίζουν πως όλο αυτό θα εξασθενίζει σταδιακά. Ωστόσο η αίσθηση που τους αφήνει είναι πολύ ευχάριστη και θετική και αναφέρουν πως το ίδιο συναίσθημα εξέφραζαν και τα περισσότερα από τα σχόλια που έχουν λάβει.

Ο καθηγητής τόνισε στη συνέχεια πως μετά την επεισοδιακή συνέντευξη πίστεψε πως ποτέ δεν θα τον ξανακαλούσαν να μιλήσει στο BBC. Μάλιστα ζήτησε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συγγνώμη, αλλά ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός απλά ρώτησε αν θα μπορούσε να τοποθετήσει το κλιπ με τα παιδιά στο διαδίκτυο. Αρχικά αρνήθηκε, αλλά τελικά αποφάσισε να δώσει τη συγκατάθεσή του. Όμως λέει πως δεν περίμενε με τίποτα να πάρει τόσο μεγάλη δημοσιότητα.