current views are: 7

16 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση14:58

Οι Ομπάμα συνεχίζουν τις χλιδάτες διακοπές στο νησί του Μάρλον Μπράντο – Με 12.000 δολάρια τη βραδιά

Οι χλιδάτες διακοπές των Ομπάμα δεν έχουν σταματημό. Μετά την μίνι απόδραση τους στην Καραϊβική, τώρα πρόκειται να παραθερίσουν στην Γαλλική Πολυνησία.

Δημοσίευση 14:58’

Οι χλιδάτες διακοπές των Ομπάμα δεν έχουν σταματημό. Μετά την μίνι απόδραση τους στην Καραϊβική, τώρα πρόκειται να παραθερίσουν στην Γαλλική Πολυνησία.

Οι χλιδάτες διακοπές των Ομπάμα δεν έχουν σταματημό. Μετά την μίνι απόδραση του στην Καραϊβική με την λήξη της θητείας του, τώρα πρόκειται να παραθερίσει στην Γαλλική Πολυνησία και συγκεκριμένα στο νησί του Μάρλον Μπράντο.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ θα μείνει για ένα μήνα στο πολυτελέστατο θέρετρο The Brando, το οποίο είναι ο ορισμός του Παραδείσου, καθώς εκεί όλοι μπορούν να νιώσουν σαν ναυαγοί.

Κι ενώ μία βραδιά μπορεί να κοστίσει από 2.000 μέχρι 12.300 ευρώ την βραδιά, ο Μπαράκ Ομπάμα και η Μισέλ θα μείνουν για έναν μήνα σε μία πολυτελή οικολογική βίλα όπου θα έχει την δική του ιδιωτική πισίνα και όλες τις ανέσεις.

Το μόνο που δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη, είναι αν θα τους ακολουθήσουν και οι κόρες τους, αλλά ο ίδιος δεν έχει προγραμματίσει κανένα meeting στην Ατόλη Τετιαρία που βρίσκεται το θέρετρο, πράγμα που σημαίνει πως το μόνο που θέλει είναι να απομονωθεί και να ηρεμήσει.

Πάντως φαίνεται πως το ζεύγος δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για το εξωφρενικό πόσο που θα πληρώσουν στην Ατόλη του Μάρλον Μπράντο, καθώς το ζεύγος πούλησε τα πνευματικά τους δικαιώματα στο υπέρογκο ποσό των 60 εκατ. δολαρίων, έτσι ώστε να γραφτούν τα απομνημονεύματά τους από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House.


σχετικα αρθρα