current views are: 12

23 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση08:31

Νέο συνταρακτικό βίντεο λίγα λεπτά μετά την επίθεση στο Λονδίνο (Σκληρές εικόνες)

Νέο σοκαριστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο με τέσσερις νεκρούς και 40 τραυματίες. 

Δημοσίευση 08:31’

Νέο σοκαριστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο με τέσσερις νεκρούς και 40 τραυματίες. 

Νέο σοκαριστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο που στοίχισε τη ζωή τέσσερις ανθρώπους, μεταξύ αυτών και του δράστη και τον τραυματισμό 40, οι 12 εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Στο νέο βίντεο που δημοσιεύει η Mirror, δείχνει τα θύματα να κείτονται αιμόφυρτα στο πεζοδρόμιο στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ δευτερόλεπτα μετά την θανατηφόρα επίθεση σε ένα από τα πλέον τουριστικά σημεία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Όσοι κατάφεραν να γλυτώσουν προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Σημειώνεται ότι χθες ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς κοντά στο βρετανικό κοινοβούλιο. Αφού σκότωσε και τραυμάτισε πεζούς, ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό και τον σκότωσε. 

Η βρετανική αστυνομία θεωρεί το συμβάν τρομοκρατική ενέργεια.

Η επίθεση στο Λονδίνο έλαβε χώρα ανήμερα της πρώτης επετείου από τις βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας στις Βρυξέλλες, που στοίχισαν τη ζωή σε 32 ανθρώπους.


σχετικα αρθρα