current views are: 10

24 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση14:41

Νέα φωτογραφία του μακελάρη του Λονδίνου

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε από τις βρετανικές Αρχές η φωτογραφία του 52χρονου δράστη που αιματοκύλησε το κέντρο του Λονδίνου. 

Δημοσίευση 14:41’

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε από τις βρετανικές Αρχές η φωτογραφία του 52χρονου δράστη που αιματοκύλησε το κέντρο του Λονδίνου. 

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε από τις βρετανικές Αρχές η φωτογραφία του 52χρονου δράστη που αιματοκύλησε το κέντρο του Λονδίνου την περασμένη Τετάρτη, στοιχίζοντας την ζωή του ίδιου και ακόμη τεσσάρων ανθρώπων.  

Πρόκειται για τον Χαλίντ Μασούντ ο οποίος ήταν γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1964 και ζούσε στο West Midlands.Ο μακελάρης ήταν δάσκαλος αγγλικών και πατέρας τριών παιδιών.

O Χαλίντ ήταν παιδί ανύπαντρης μητέρας , ενώ αργότερα πήρε το όνομα του πατριού του και πήγε στο σχολείο αρρένων Huntleys, του Tunbridge Wells.

 Ο Κέντον Τιλ, συμμαθητής του Μασούντ, αποκαλύπτει ότι ο τότε συμμαθητής του είχε πέσει θύμα ρατσισμού επειδή ήταν ο μοναδικός μελαμψός μαθητής στη τάξη.

«Ήμασταν φίλοι για τρία – τέσσερα χρόνια. Ήταν πολύ έξυπνος, μορφωμένος και πολύ καλός στα σπορ. Ήταν καλός σε όλα στην πραγματικότητα. Δεν ήταν καθόλου θρήσκος, είχε καλό χαρακτήρα. Μπορεί να είχε δεχτεί ρατσισμό γιατί ήταν το μοναδικό μαύρο παιδί στο σχολείο, αλλά όχι πολύ γιατί πάντα προσπαθούσε να είναι δημοφιλής. Συνηθίζαμε να κάνουμε παρέα μέχρι που έφυγε από το σχολείο αλλά είχε εμφανιστεί σε ένα πάρτι στο σπίτι μου μαζί με κάποιους φίλους αφού είχαν καπνίσει χασίς και η μητέρα μου τους είχε διώξει» δήλωσε ο Τιλ.

 


σχετικα αρθρα