current views are: 6

24 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση18:42

Από ποια διάσημη Χολιγουντιανή ηθοποιό έφαγε ο Τραμπ «χυλόπιτα»

Η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός Έμα Τόμσον αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ της τηλεφώνησε αιφνιδιαστικά πριν από πολλά χρόνια και της ζήτησε να βγουν ραντεβού ενώ η ίδια τον απέρριψε.

Δημοσίευση 18:42’

Η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός Έμα Τόμσον αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ της τηλεφώνησε αιφνιδιαστικά πριν από πολλά χρόνια και της ζήτησε να βγουν ραντεβού ενώ η ίδια τον απέρριψε.

Η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός Έμα Τόμσον αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ της τηλεφώνησε αιφνιδιαστικά πριν από πολλά χρόνια και της ζήτησε να βγουν ραντεβού ενώ η ίδια τον απέρριψε.

Η Τόμσον είπε κατά τη διάρκεια ενός τοκ σόου που προβλήθηκε σε τηλεοπτικό δίκτυο της Σουηδίας ότι το περίεργο αυτό περιστατικό συνέβη το 1998 όταν εκείνη γύριζε την ταινία «Όλες οι Γυναίκες του Προέδρου» (Primary Colors) στην Καλιφόρνια, την εποχή που η Βρετανίδα πρωταγωνίστρια και ο πρώην της σύζυγος Κένεθ Μπράνα οριστικοποιούσαν τις λεπτομέρειες του διαζυγίου τους.

Κάποια στιγμή, όπως περιέγραψε η Τόμσον, το τηλέφωνό της χτύπησε στο πλατό της ταινίας. «Σήκωσα το τηλέφωνο- “Γεια σου, εδώ Ντόναλντ Τραμπ”» ακούστηκε από την άλλη γραμμή, αφηγήθηκε χθες η ηθοποιός στην εκπομπή “Skavlan” στο τηλεοπτικό δίκτυο SVT.

«Εγώ απάντησα, «Αλήθεια; Μπορώ να σε βοηθήσω;» Κι εκείνος είπε “Ναι, διερωτώμουν εάν θα μπορούσα να σου προσφέρω (κάποιες ημέρες) διαμονής σε έναν από τους Πύργους Τραμπ. Είναι πραγματικά άνετα».

Η Έμα Τόμσον, που δεν είχε ποτέ ξανά στο παρελθόν συναντηθεί ή συνομιλήσει με τον επιχειρηματία Ντόναλντ Τραμπ τον ρώτησε για ποιο λόγο της προσφέρει κάτι τέτοιο.

«Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να περάσουμε πολύ καλά- ενδεχομένως να δειπνήσουμε κάποια στιγμή» της απάντησε ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Δεν ήξερα τι να κάνω. Του είπα απλά “θα σου τηλεφωνήσω”».

Δεν το έκανε ποτέ κι όπως σημείωσε δεν συναντήθηκε ποτέ με τον Τραμπ έκτοτε. Όπως η ίδια υπολογίζει, το τηλεφώνημα έλαβε χώρα την εποχή που ο Ντόναλντ Τραμπ έπαιρνε διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του, τη Μάρλα Μαπλες.

Ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει προς το παρόν τις αποκαλύψεις της Έμας Τόμσον.


σχετικα αρθρα