ΔΙΕΘΝΗ

Τι τρέχει με την Μελάνια και τον Τραμπ; Ένας προβληματικός γάμος με χρυσό περιτύλιγμα

της Φράνσις Γιατζόγλου - Δημοσίευση 26 Μαρτίου 2017, 08:28 / Ανανεώθηκε 26 Μαρτίου 2017, 08:28
2014 Ο Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια, στο διαμέρισμά του στον Πύργο Τραμπ, στη Νέα Υόρκη
Facebook Twitter Whatsapp

"Σύννεφα" στον γάμο του Τραμπ! Κοιμούνται σε διαφορετικά κρεβάτια με την Μελάνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολλά έχουν ακουστεί για τη σχέση της Μελάνια με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι φήμες πως οι δυο τους δεν τα πάνε και τόσο καλά πυροδοτήθηκαν, όταν η Πρώτη Κυρία αποφάσισε να αφήσει τον Λευκό Οίκο και να μείνει στη Νέα Υόρκη. Μετά πολλοί άρχισαν να εστιάζουν στο θλιμμένο της πρόσωπο κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ και να αναφέρουν πως η Μελάνια Τραμπ είναι δυστυχισμένη στο πλευρό του μεγιστάνα. 

Είναι η στιγμή που ο Τραμπ χαιρετά τα πλήθη μετά την ορκωμοσία του, κοιτάζει πίσω στην πλευρά που βρίσκεται η Μελάνια, η οποία έχει ένα παγωμένο χαμόγελο στα χείλη της. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Τραμπ κοιτάζει προς την αντίθετη κατεύθυνση και το χαμόγελο σβήνει αστραπιαία από το πρόσωπο της Μελάνια.

Το βίντεο αυτό έκανε τον γύρο του κόσμου και όλοι μιλούσαν για έναν προβληματικό γάμο με χρυσό περιτύλιγμα. 

Δημοσίευμα του «US Weekly» έρχεται να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα ερωτήματα για το τί συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι.

Μπορεί η Μελάνια Τραμπ να είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη της συνέντευξη ότι με τον άντρα της Ντόναλντ Τραμπ κάνει συνέχεια σεξ, ωστόσο, φαίνεται πως πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει, με πολλούς να μιλούν για κρίση στον γάμο τους. Σενάριο το οποίο ενισχύεται με την αποκάλυψη του περιοδικού ότι οι δυο τους κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για απόφαση της Μελάνια, η οποία δεν θέλει να περνάει χρόνο με τον άντρα της. Οι πιο καχύποπτοι δε υποστηρίζουν ότι για αυτό τον λόγο αρνείται να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο και μένει στη Νέα Υόρκη και όχι για να συνεχίζει ο γιος τους να πηγαίνει στο σχολείο όπου πήγαινε. 

Το περιοδικό επικαλούμενο πηγή κοντά στη οικογένεια υποστηρίζει πως η Μελάνια «δεν κρατά κρυφό από τους γύρω της το πόσο στεναχωρημένη είναι».

Πολλές πηγές αναφέρουν πως το πρώην μοντέλο αρνείται να μοιραστεί το ίδιο κρεβάτι με τον Αμερικανό πρόεδρο, ακόμη και τις ελάχιστες φορές που βρίσκονται στην ίδια πόλη.

«Έχουν ξεχωριστά υπνοδωμάτια», αναφέρει πηγή από την πλευρά του Τραμπ. «Ποτέ δεν περνούν μαζί τη νύχτα, ποτέ», υποστηρίζει μία άλλη.

Ανθρωπος κοντά στην οικογένεια δηλώνει πως «η Μελάνια θέλει να συναναστρέφεται το λιγότερο δυνατόν με τον Τραμπ».

Η Μελάνια Τραμπ μετά την ορκωμοσία έχει ένα αρκετά περιορισμένο πρόγραμμα και τις περισσότερες ώρες της περνά στο ρετιρέ της στην πέμπτη λεωφόρο, ενώ τις ελάχιστες φορές που έδωσε το παρών σε εκδηλώσεις έδειχνε τη δυσφορία της.