current views are: 10

26 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση04:32

Το UKIP έχασε τον μοναδικό βουλευτή του

Το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα UKIP απώλεσε τον μοναδικό του βουλευτή, καθώς ο Ντάγκλας Κάρσγουελ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα.

Δημοσίευση 04:32’

Το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα UKIP απώλεσε τον μοναδικό του βουλευτή, καθώς ο Ντάγκλας Κάρσγουελ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα.

Το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα UKIP απώλεσε τον  μοναδικό του βουλευτή, καθώς ο Ντάγκλας Κάρσγουελ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα.

Ο 46χρονος Κάρσγουελ προσχώρησε στο UKIP αφού παραιτήθηκε από τους Συντηρητικούς του πρώην πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον τον Αύγουστο του 2014. Εξελέγη βουλευτής του UKIP στις αναπληρωματικές εκλογές που ακολούθησαν την ίδια χρονιά και επανεξελέγη το 2015 στις βουλευτικές εκλογές.

«Όπως πολλοί από εσάς, επέλεξα το UKIP διότι ήθελα απεγνωσμένα να φύγουμε από την ΕΕ» δήλωσε ο ίδιος. «Τώρα που μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα συμβεί, αποφάσισα να αποχωρήσω από το UKIP. Θα αποχωρήσω από το UKIP με φιλικά αισθήματα, με χαρά και με τη γνώση ότι κερδίσαμε» συμπλήρωσε.

Ο Κάρσγουελ θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής έως τις επόμενες γενικές εκλογές του 2020.

«Θα είμαι απλά ένας βουλευτής για το Κλάκτον, ως ανεξάρτητος βουλευτής» έγραψε ο 46χρονος πολιτικός σε ένα κείμενο με τίτλο «Αποστολή εξετελέσθη- ευχαριστώ το UKIP!», το οποίο ανάρτησε στο μπλογκ του.


σχετικα αρθρα