ΔΙΕΘΝΗ

Το... τερμάτισε ο Ερντογάν: Επέβαλε εκδιωγμό δύο βετεράνων παικτών από την Γαλατασαράι

Δημοσίευση 27 Μαρτίου 2017, 16:45 / Ανανεώθηκε 27 Μαρτίου 2017, 16:22
Το... τερμάτισε ο Ερντογάν: Επέβαλε εκδιωγμό δύο βετεράνων παικτών από την Γαλατασαράι
Facebook Twitter Whatsapp

Τα πλοκάμια του και στον... αθλητικό τομέα άπλωσε τώρα ο Τούρκος πρόεδρος καθώς, ούτε λίγο ούτε πολύ, έκανε αυστηρές συστάσεις στον αθλητικό σύλλογο Γαλατασαράι για την αποβολή των βετεράνων ποδοσφαιριστών Χακάν Σουκούρ και Αρίφ Ερντέμ, λόγω φημολογίας για την συμμετοχή τους στο κίνημα του Γκιουλέν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα πλοκάμια του και στον... αθλητικό τομέα άπλωσε τώρα ο Τούρκος πρόεδρος καθώς, ούτε λίγο ούτε πολύ, έκανε αυστηρές συστάσεις στον αθλητικό σύλλογο Γαλατασαράι για την αποβολή των βετεράνων ποδοσφαιριστών Χακάν Σουκούρ και Αρίφ Ερντέμ, λόγω φημολογίας για την συμμετοχή τους στο κίνημα του Γκιουλέν.

Όλα ξεκίνησαν από την συνέλευση ανάμεσα στα μέλη του συλλόγου το περασμένο Σάββατο, μετά τις πρώτες συστάσεις από την κυβέρνηση, ωστόσο οι δύο ποδοσφαιριστές δεν αποβλήθηκαν.

Ακολούθησε, παρέμβαση του αναπληρωτή πρωθυπουργού Βεϊσί Κανιάν, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να... ξαναδεί το ζήτημα και τελικά, λίγες ώρες μετά, οι δύο τους αποβλήθηκαν από την ομάδα.

Σημειώνεται, ότι ο Σουκούρ είναι έτσι κι αλλιώς στο στόχαστρο της τουρκικής κυβέρνησης, με ένταλμα σύλληψης στις ΗΠΑ, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια, ενώ, όπως φημολογείται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού κατέφυγε και ο Αρίφ Ερντέμ...