current views are: 3

3 Απριλίου 2017
Δημοσίευση10:11

Λονδίνο: 9 συλλήψεις για βίαιη επίθεση σε ανήλικο πρόσφυγα από το Ιράν

Στη σύλληψη 9 ατόμων προχώρησε η βρετανική αστυνομία για τη «βίαιη επίθεση» σε βάρος 17χρονου αγοριού από το Ιράν.

Δημοσίευση 10:11’

Στη σύλληψη 9 ατόμων προχώρησε η βρετανική αστυνομία για τη «βίαιη επίθεση» σε βάρος 17χρονου αγοριού από το Ιράν.

Στη σύλληψη 9 ατόμων προχώρησε η βρετανική αστυνομία για τη «βίαιη επίθεση» σε βάρος 17χρονου αγοριού από το Ιράν, που υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από μεγάλη ομάδα ατόμων, τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ περίμενε το λεωφορείο δίπλα σε μία παμπ στο Κρόιντον.  

Οι Λονδρέζοι ντετέκτιβ που ερευνούν την υπόθεση, χαρακτηρίζουν το περιστατικό ως έγκλημα μίσους.
 
Οι δράστες ρώτησαν το θύμα τους από πού καταγόταν κι όταν διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για πρόσφυγα αιτούντα άσυλο, τον πήραν στο κυνήγι και του επιτέθηκαν βίαια, είπε ο επιθεωρητής Γκάρι Κάστλ. 

Ο αριθμός των επιτιθέμενων παραμένει άγνωστος αλλά το ίδιο το θύμα καταγγέλλει ταυτόχρονη επίθεση από πολλά άτομα που το χτυπούσαν επανειλημμένα στο κεφάλι. Οι καταθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων μιλούν για περίπου 20 άτομα. 

Ο έφηβος παραμένει στο νοσοκομείο σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση και οι γιατροί εκτιμούν που δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. 

Σε «τιτίβισμά» του στο twitter μετά την επίθεση ο νομικός και νομοθέτης Γκάβιν Μπάργουελ χαρακτήρισε τους δράστες «καθάρματα» ενώ και ο ίδιος ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν υποσχέθηκε πως οι δράστες θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη. 
 


σχετικα αρθρα