ΔΙΕΘΝΗ

Επι ποδός η Αυστραλία για να υποδεχτεί την Όπρα

Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου 2010, 07:24 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Επι ποδός η Αυστραλία για να υποδεχτεί την Όπρα
Facebook Twitter Whatsapp

Στο πόδι βρίσκεται η Αυστραλία, που ετοιμάζεται να υποδεχθεί την βασίλισσα του αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα Γουϊνφρι.

Στο πόδι βρίσκεται η Αυστραλία, που ετοιμάζεται να υποδεχθεί την βασίλισσα του αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα Γουϊνφρι.

Οι Αυστραλοί φορολογούμενοι θα επιβαρυνθούν με, τουλάχιστον, πέντε εκατομμύρια δολάρια.

Η Όπρα φθάνει στην Αυστραλία μαζί με 450 άτομα. Είναι οι συνεργάτες της και μερικοί από τους πιο φανατικούς θαυμαστές της που κέρδισαν το εισιτήριο του ταξιδιού, το οποίο πλήρωσαν οι Αυστραλοί φορολογούμενοι, μέσω του Οργανισμού Τουρισμού και της Κουάντας.

Οι αξιωματούχοι του αυστραλιανού τουρισμού πιστεύουν όμως ότι «θα βγάλουν» τα χρήματα που δαπάνησαν και με το παραπάνω.

Οι εκπομπές της Όπρα στην Αυστραλία θα γίνουν από την Όπερα του Σίδνεϊ (όπου θα έχει και ένα κοινό 6.000 ατόμων) τη Μελβούρνη και το Κερνς.

Μεταξύ των προσκεκλημένων της, θα είναι η Αυστραλή πρωθυπουργός Τζούλια Γκίλαρντ, η ηθοποιός Νικολ Κίντμαν, ο σύζυγό τους και τραγουδιστής Κιθ Ούρμπαν κ.α.

Την εκπομπή της «The Oprah Winfrey Show», παρακολουθούν δέκα εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ και μεταδίδεται από 215 τοπικά κανάλια καθώς και σε 145 χώρες του εξωτερικού.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes η Οπρα ήταν πρώτη στον κατάλογο των 100 ισχυρότερων γυναικών του πλανήτη, με μια περιουσία 315 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το οχταήμερο ταξίδι στην Αυστραλία, που ονομάζεται «Η Απόλυτη Περιπέτεια της Οπρα στην Αυστραλία» θα περιλαμβάνει την βιντεοσκόπηση δύο επεισοδίων του «The Oprah Winfrey Show», στο Σίδνεί, τη Μελβούρνη και άλλες πόλεις και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που το πρόγραμμα γυρίστηκε εκτός Αμερικής.