ΔΙΕΘΝΗ

Απαγορεύτηκε το Facebook στις κόρες του Ομπάμα

Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου 2011, 15:47 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Απαγορεύτηκε το Facebook στις κόρες του Ομπάμα
Facebook Twitter Whatsapp

Οι Υπηρεσία Ασφαλείας του Λευκού Οίκου απαγόρευσαν στις δύο κόρες του Αμερικανού προέδρου να αποκτήσουν το δικό τους προφίλ στο Facebook!

Οι Υπηρεσία Ασφαλείας του Λευκού Οίκου απαγόρευσαν στις δύο κόρες του Αμερικανού προέδρου να αποκτήσουν το δικό τους προφίλ στο Facebook!

Έτσι 9χρονη Σάσα και η 12χρονη Μαλία Ομπάμα δεν πρόκειται να εμφανιστούν στον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, όπως τόνισε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ στο τηλεοπτικό δίκτυο ΝBC.

“Δεν νομίζω ότι τα παιδιά χρειάζονται το Facebook, δεν είναι απαραίτητο αυτή την στιγμή και δεν εγκρίνω να έχουν Facebοοk από τέτοια ηλικία”, δήλωσε η Μισέλ Ομάμα, εκφράζοντας την αποδοκιμασία της για την συνήθεια χιλιάδων ανηλίκων να έχουν προφίλ σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Η κυρία Ομπάμα συμπλήρωσε ότι “είναι μέρος της γονικής μέριμνας να διατηρούν την ισορροπία στην ζωή των παιδιών τους, τόσο στις διατροφικές συνήθειες όσο και στον τρόπο ζωής τους”.

Ακόμα και αν δεν ήταν παιδιά του προέδρου των ΗΠΑ και συνεπώς δεν υπήρχαν οι περιορισμοί ασφαλείας, πάλι η κυρία Ομπάμα δεν θα ήθελε τα απιδιά της να έχουν προφίλ στο Facebook.

“Οι αλλαγές που πρέπει να κάνουμε στην ζωή μας, συνήθως γίνονται σταδιακά”, τόνισε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, στα πλαίσια της εκστρατείας “Lets Move” και υποστήριξε ότι “εάν οι γονείς είναι αυστηροί δεν υπάρχει ισορροπία, και χάνουν την επικοινωνία με τα παιδιά. Όμως πολλές μικρές αλλαγές στις συνήθειες των παιδιών, όπως είναι να συμπληρώνουν το διαιτολόγιό τους με φρούτα και λαχανικά, μπορεί να κάνει την διαφορά”.

Η Μισέλ Ομπάμα κατά την συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη της εκστρατείας “Lets Move”, μίλησε στην τηλεόραση και υποστήριξε αυτήν την προσπάθεια, που έχει στόχο την προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια στους γονείς, ώστε να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με ψυχική και σωματική υγεία.