ΔΙΕΘΝΗ

Αφγανιστάν: Δυο ελικόπτερα του ΝΑΤΟ δέχθηκαν πυρά από το Πακιστάν

Δημοσίευση 17 Μαΐου 2011, 11:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αφγανιστάν: Δυο ελικόπτερα του ΝΑΤΟ δέχθηκαν πυρά από το Πακιστάν
Facebook Twitter Whatsapp
Δύο ελικόπτερα του ΝΑΤΟ που υποστηρίζουν συμμαχική βάση στο ανατολικό Αφγανιστάν, δέχθηκαν πυρά δυο φορές από τα πακιστανικά σύνορα, δήλωσε σήμερα δυτικός στρατιωτικός αξιωματούχος, σύμφωνα με τον οποίο τα ελικόπτερα απάντησαν τη δεύτερη φορά στα πυρά.
Δύο ελικόπτερα του ΝΑΤΟ που υποστηρίζουν συμμαχική βάση στο ανατολικό Αφγανιστάν, δέχθηκαν πυρά δυο φορές από τα πακιστανικά σύνορα, δήλωσε σήμερα δυτικός στρατιωτικός αξιωματούχος, σύμφωνα με τον οποίο τα ελικόπτερα απάντησαν τη δεύτερη φορά στα πυρά. Ο αξιωματούχος αρνήθηκε να σχολιάσει εάν τα ελικόπτερα εισήλθαν στον πακιστανικό εναέριο χώρο ή εάν άνοιξαν πυρ στο πακιστανικό έδαφος από τον αφγανικό εναέριο χώρο.

Αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας στο βορειοδυτικό Πακιστάν δήλωσαν σήμερα ότι δυο πακιστανοί στρατιώτες τραυματίσθηκαν από πυρά ελικοπτέρων του ΝΑΤΟ που πέταξαν στην περιοχή των συνόρων.

«Δυο ελικόπτερα του ΝΑΤΟ παραβίασαν τον πακιστανικό εναέριο χώρο και βομβάρδισαν θέση του στρατού τραυματίζοντας δυο στρατιώτες, στην περιοχή Ουάσα Μπίμπι του Βορείου Ουαζιριστάν», δήλωσε ανώτερος στρατιωτικός αξιωματούχος, ο οποίος δεν κατονομάζεται.