ΔΙΕΘΝΗ

Με λαϊκή εξέγερση προειδοποιούν οι Σοσιαλιστές στην Αλβανία

Δημοσίευση 18 Μαΐου 2011, 18:24 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Με λαϊκή εξέγερση προειδοποιούν οι Σοσιαλιστές στην Αλβανία
Facebook Twitter Whatsapp
Με «λαϊκή εξέγερση» ως «το μοναδικό δρόμο για την υπεράσπιση της δημοκρατίας», σε περίπτωση ανατροπής του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών υπέρ του Δημοκρατικού Κόμματος, προειδοποίησε ο ΓΓ του Εθνικού Συμβουλίου του Σοσιαλιστικού Κόμματος και βουλευτής του, Γκραμόζ Ρούτσι.
Με «λαϊκή εξέγερση» ως «το μοναδικό δρόμο για την υπεράσπιση της δημοκρατίας», σε περίπτωση ανατροπής του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών υπέρ του Δημοκρατικού Κόμματος, προειδοποίησε ο ΓΓ του Εθνικού Συμβουλίου του Σοσιαλιστικού Κόμματος και βουλευτής του, Γκραμόζ Ρούτσι. «Ο μοναδικός δρόμος είναι η λαϊκή εξέγερση και εμείς θα βρεθούμε στην πρώτη γραμμή», δήλωσε ο κ. Ρούτσι.

Η πολιτική ατμόσφαιρα στα Τίρανα συνεχίζει να επιδεινώνεται, καθώς η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή συνεχίζει τη συνεδρίασή της, ενώ έξω από τα γραφεία, μετά τις δηλώσεις του κ. Ρούτσι έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Εν τω μεταξύ ο πρέσβης των ΗΠΑ, Αλεξάντερ Άρβιζου, ζήτησε από την Εφορευτική Επιτροπή να ανακοινώσει το αποτέλεσμα και μετά τα κόμματα να κάνουν ενστάσεις.