ΔΙΕΘΝΗ

Στη ροζ ατζέντα της «μαντάμ Μανχάταν» ο Στρος-Καν

Δημοσίευση 19 Μαΐου 2011, 16:23 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στη ροζ ατζέντα της «μαντάμ Μανχάταν» ο Στρος-Καν
Facebook Twitter Whatsapp
Νέες ροζ καταγγελίες για τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν έρχονται στη δημοσιότητα, λίγες μόνο ώρες μετά την παραίτησή του.
Νέες ροζ καταγγελίες για τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν έρχονται στη δημοσιότητα, λίγες μόνο ώρες μετά την παραίτησή του. Η 35χρονη Kristin Davis, η ιδιοκτήτρια του Wicked Models, γνωστού πρακτορείου συνοδών πολυτελείας στο Μανχάταν, αποκάλυψε πως ο Ντομινικ Στρος- Καν, χρησιμοποίησε τις «υπηρεσίες» του γραφείου της δύο φορές το 2006.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στρος-Καν, που εκείνη της εποχή δεν ήταν διευθυντής του ΔΝΤ, έμαθε για το πρακτορείο της Daviς από την φίλη της 35χρονης, την ιερόδουλη Irma Nici. Η Nici, είχε μάλιστα εμπλακεί στο σκάνδαλο με τον πρώην γενικό εισαγγελέα και πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης (και νυν παρουσιαστή εκπομπής στο CNN), Eliot Spitzer, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει ότι έχει ερωτικές σχέσεις και με τον διάσημο ποδοσφαιριστή David Beckham αν και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Μάλιστα, ο Eliot Spitzer  παραιτήθηκε από κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, αμέσως μόλις ξέσπασε το περιβόητο σκάνδαλο.

Σύμφωνα με τους «The Times», ο Στρος-Καν, κάλεσε την Davis τον Ιανουάριο του 2006 και της ζήτησε να του βρει μια Αμερικανίδα. Ο Ντομινίκ πλήρωσε μάλιστα 2.500 δολάρια για δύο ώρες με την κοπέλα.

«Πλήρωσε σε μετρητά. Με το πρώτο κορίτσι που του έστειλα ήταν ιδιαιτέρα επιθετικός και δεν ήθελε να ξαναπάει μαζί του», είπε η Davis.
 
Η Irma Nici, είπε στην Daily Mail, ότι ο Στρος-Καν ήταν σκληρός και επιθετικός, ωστόσο, κράτησε ένα κάποιο επίπεδο ευπρέπειας γιατί συνεργαζόταν με πρακτορείο.

«Τα κορίτσια μου είπαν ότι ήταν πιεστικός και εξαναγκαστικός. Δεν βίασε καμία όμως. Ωστόσο, με 1.000 δολάρια την ώρα, περιμένεις τους πελάτες σου να συμπεριφέρονται σαν κύριοι, όχι σαν ζώα», πρόσθεσε η γυναίκα.

«Προστατεύω τους άντρες που είναι πελάτες μου, ωστόσο, δεν θα καλύψω εκείνους που κακοποιούν γυναίκες», είπε η Nici εξηγώντας γιατί βγήκε να μίλησει μετά από πέντε χρόνια.

Η Davis του έστειλε και άλλο ένα κορίτσι από την Βραζιλία τον Σεπτέμβρη του 2006 που, επίσης, παραπονέθηκε για την συμπεριφορά του Στρος-Καν. Ο οικονομολόγος βρισκόταν τότε στη Νέα Υόρκη για ένα συνέδριο που διοργάνωνε ο Μπιλ Κλίντον.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως λίγο καιρό αργότερα, η Davis βρέθηκε στη ίδια φυλακή στη οποία τώρα βρίσκεται ο Στρος-Καν, στη Ράικερς. Η γυναίκα πέρασε πέντε μήνες εκεί για μαστροπεία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.


Πηγή: Daily Mail