ΔΙΕΘΝΗ

Ένας στους τρεις φοιτητές σκέφτεται την πορνεία ως οικονομική λύση

Δημοσίευση 19 Μαΐου 2011, 17:36 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ένας στους τρεις φοιτητές σκέφτεται την πορνεία ως οικονομική λύση
Facebook Twitter Whatsapp
Ένας στους τρεις φοιτητές που σπουδάζουν στο Βερολίνο θα σκεφτόταν την πορνεία ως μέσο χρηματοδότησης των σπουδών τους, σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Σπουδών της γερμανικής πρωτεύουσας.
Ένας στους τρεις φοιτητές που σπουδάζουν στο Βερολίνο θα σκεφτόταν την πορνεία ως μέσο χρηματοδότησης των σπουδών τους, σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Σπουδών της γερμανικής πρωτεύουσας. Οι διαθέσιμοι για πορνεία στην πόλη του Βερολίνου είναι περισσότεροι από ότι στο Παρίσι (29,2%) και στο Κίεβο (18,5%) λόγω των υψηλών διδάκτρων αλλά και του ότι η πορνεία είναι νόμιμη εκεί.

Η μελέτη-που εξέπληξε τους ερευνητές διαπίστωσε επίσης ότι ένα ποσοστό 4%, από τους ερωτηθέντες 3.200 φοιτητές είχαν ήδη εργαστεί σε κάποιον τομέα του σεξ, όπως πορνεία, ερωτικό χορό και shows στο Ίντερνετ.

Μια από τις συντάκτριες της έκθεσης-φοιτήτρια και η ίδια- η Eva Blumenschein δήλωσε ότι η έρευνα έγινε επειδή υπήρχαν συχνά αναφορές από φοιτητές για πορνεία, όμως λίγα ήταν γνωστά για τη σχέση της με την εκπαιδευτική πολιτική.

"Το βασικό κίνητρο των μαθητών για να στραφούν στην πορνεία, ήταν τα οικονομικά κίνητρα, δηλαδή η μεγάλη αμοιβή" δήλωσε η Blumenschein στο Reuters.
Πηγή: Lifo