ΔΙΕΘΝΗ

Το εταιρικό μπόνους της ηδονής

Δημοσίευση 20 Μαΐου 2011, 13:02 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Το εταιρικό μπόνους της ηδονής
Facebook Twitter Whatsapp
Αυτό θα πει επιβράβευση του μόχθου των εργαζομένων. Μία γερμανική ασφαλιστική εταιρεία παραδέχθηκε ότι παρείχε ως δώρο στους καλύτερους ασφαλιστές της ένα ομαδικό όργιο (!) στα γνωστά τουρκικά λουτρά της Βουδαπέστης, γράφει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.
Αυτό θα πει επιβράβευση του μόχθου των εργαζομένων. Μία γερμανική ασφαλιστική εταιρεία παραδέχθηκε ότι παρείχε ως δώρο στους καλύτερους ασφαλιστές της ένα ομαδικό όργιο (!) στα γνωστά τουρκικά λουτρά της Βουδαπέστης, γράφει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt. Η εταιρεία,  με έδρα το Αμβούργο, έδινε την ευκαιρία στα στελέχη που έφερναν τα επιθυμητά αποτελέσματα, να πάρουν μέρος σε ένα πάρτη στη Βουδαπέστη, στο οποίο συμμετείχαν ιερόδουλες, με ειδικά χρωματιστά κορδελάκια, ανάλογα με το "αντικείομενο εργασίας" τους.

Ο πρώην μάνατζερ της ασφαλιστικής εταιρίας Mannheimer Hamburg Ιnternational, η οποία αποτελεί πλέον κομμάτι της ERGO, νοίκιασε τον Ιούνιο του 2007 το περίφημο λουτρό της Βουδαπέστης Γκέλερτ - Τέρμε, για να το μετατρέψει, όπως γράφει η εφημερίδα «σε υπαίθριο οίκο ανοχής για τους 100 καλύτερους πλασιέ της εταιρείας του».

Ενδεικτικό της... αθωότητας του πάρτι είναι το γεγονός ότι σε κανέναν δεν επιτρεπόταν να τραβήξει πλάνα ή φωτογραφίες. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε από κάποιους απολυμένους υπαλλήλους.

Εκπρόσωπος της ERGP, πάντως, ότι η εταιρία επιβεβαίωσε τη διοργάνωση του ουγγρικού "μπούνγκα-μπούνγκα", χαρακτηρίζοντάς το «σοβαρή παραβίαση των εταιρικών κανόνων».

(Πηγή: spiegelonline)