ΔΙΕΘΝΗ

Βιετνάμ: Δεκαπέντε νεκροί από ναυάγιο τουριστικού πλοίου

Δημοσίευση 21 Μαΐου 2011, 09:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Βιετνάμ: Δεκαπέντε νεκροί από ναυάγιο τουριστικού πλοίου
Facebook Twitter Whatsapp
Tουλάχιστον 15 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και τέσσερις Κινέζοι, έχασαν τη ζωή τους ή φέρονται ως αγνοούμενοι στο ναυάγιο ενός τουριστικού πλοίου στο νότιο Βιετνάμ, ανέφερε σήμερα η τοπική αστυνομία.
Tουλάχιστον 15 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και τέσσερις Κινέζοι, έχασαν τη ζωή τους ή φέρονται ως αγνοούμενοι στο ναυάγιο ενός τουριστικού πλοίου στο νότιο Βιετνάμ, ανέφερε σήμερα η τοπική αστυνομία. Το δυστύχημα έγινε χθες βράδυ στον ποταμό Σαϊγκόν, στην επαρχία Μπινχ Ντουόνγκ, όταν το πλοίο "Din Ky" μετέφερε 26 ανθρώπους που γιόρταζαν τα γενέθλια ενός αγοριού τριών ετών, δήλωσε ο Τριέου Βαν Γκιάου, επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας που είναι υπεύθυνη για τον ποταμό.

"Δεν έχει ανασυρθεί κανείς προς το παρόν και εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να τους βρούμε", δήλωσε ο αξιωματούχος προσθέτοντας πως περίπου εκατό αστυνομικοί και στρατιώτες καθώς και δύτες έχουν κινητοποιηθεί στην αναζήτηση των θυμάτων, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά.

    "Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε, το πλοίο βούλιαξε πολύ γρήγορα έπειτα από την ανατροπή του από βίαιους ανέμους που έπνεαν κάτω από ισχυρές βροχές", είπε και πρόσθεσε πως 11 άνθρωποι επέζησαν αφού κατάφεραν να φθάσουν κολυμπώντας στις όχθες.