ΔΙΕΘΝΗ

Μάνα - τέρας: Προσπάθησε να πνίξει το μωρό της με ένα μαξιλάρι

Δημοσίευση 22 Μαΐου 2011, 14:46 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μάνα - τέρας: Προσπάθησε να πνίξει το μωρό της με ένα μαξιλάρι
Facebook Twitter Whatsapp
Μια 18χρονη προσπαθεί να πνίξει το ίδιο της το μωρό μέσα στο νοσοκομείο! Όμως, δεν είχε καταλάβει ότι όλες της οι κινήσεις καταγράφονταν από κρυμμένες κάμερες!
Μια 18χρονη προσπαθεί να πνίξει το ίδιο της το μωρό μέσα στο νοσοκομείο! Όμως, δεν είχε καταλάβει ότι όλες της οι κινήσεις καταγράφονταν από κρυμμένες κάμερες! Η Σαντανίκα Σκοτ 18 ετών, πήρε μια κουβέρτα και σκέπασε το στόμα του γιου της.

Λίγα λεπτά αργότερα βάζει και το χέρι της στο πρόσωπο και το στόμα του παιδιού και πιέζει με μανία, ενώ το παιδί κλωτσάει!Το παιδί σταματάει να αναπνέει, αλλά στο νοσοκομείο σημαίνει συναγερμός! Γιατροί και νοσοκόμες τρέχουν για να το επαναφέρουν στη ζωή.

Η 18χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το παιδί βρισκόταν στο νοσοκομείο γιατί έπασχε από ένα πρόβλημα με το αναπνευστικό του. Είχε προηγηθεί επέμβαση. Το παιδί βγήκε υγιές από το νοσοκομείο, αλλά 2 ημέρες αργότερα ξαναμπήκε πάλι με αναπνευστικό πρόβλημα.

Και ενώ νοσηλευόταν, οι κάμερες έδειξαν ποιός ήταν εκείνος που προκαλούσε το "πρόβλημα" υγείας στο μωρό.
Η δικαιολογία που προέβαλλε η 18χρονη ήταν ότι δεν άντεχε να μη ζει ανέμελα και πίστευε ότι σκοτώνοντας το παιδί της θα γύριζε πίσω στα χρόνια της ξεγνοιασιάς....


Πηγή: dete.gr