ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Δυσαρεστημένος αγρότης προκάλεσε την αιματηρή βομβιστική επίθεση

Δημοσίευση 26 Μαΐου 2011, 08:48 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κίνα: Δυσαρεστημένος αγρότης προκάλεσε την αιματηρή βομβιστική επίθεση
Facebook Twitter Whatsapp
Ένας εξοργισμένος αγρότης προκάλεσε την τριπλή βομβιστική επίθεση σήμερα, κοντά σε δημόσια κτίρια της πόλης Φουζού, στην επαρχία Τζιανγκσί της ανατολικής Κίνας, η οποία προκάλεσε τον θάνατο δύο ανθρώπων, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.
Ένας εξοργισμένος αγρότης προκάλεσε την τριπλή βομβιστική επίθεση σήμερα, κοντά σε δημόσια κτίρια της πόλης Φουζού, στην επαρχία Τζιανγκσί της ανατολικής Κίνας, η οποία προκάλεσε τον θάνατο δύο ανθρώπων, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua. Η αστυνομία ανακάλυψε ένα πτώμα έξω από το δημαρχείο της περιοχής Λιντσουάν, ενώ ένας από τους τέσσερις σοβαρά τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο εξέπνευσε.

Η μία έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο δημαρχείο, ενώ οι δύο άλλες με μικρή διαφορά ώρας μπροστά από τα κτίρια της εισαγγελίας και της υπηρεσίας ελέγχου τροφίμων και φαρμάκων της ίδιας περιοχής. Δεν υπάρχουν θύματα από τις δύο αυτές εκρήξεις.

Σύμφωνα με πηγή της τοπικής κυβέρνησης, οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από δυσαρεστημένο από τις δικαστικές αρχές αγρότη που ήθελε να πάρει εκδίκηση.