ΔΙΕΘΝΗ

Θάφτηκε ζωντανός για να δοκιμάσει τις αντοχές του, αλλά... πέθανε!

Δημοσίευση 1 Ιουνίου 2011, 11:57 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θάφτηκε ζωντανός για να δοκιμάσει τις αντοχές του, αλλά... πέθανε!
Facebook Twitter Whatsapp
Ζήτησε από το φίλο του να τον θάψει ζωντανό για ν΄αποδείξει το θάρρος του και για να δοκιμάσει τις αντοχές του. Ομως, για τον 35χρονο Ρώσο, κάτοικο της πόλης Μπλαγκοβεστσένσκ στη ρωσική Απω Ανατολή, η παράξενη αυτή εμπειρία είχε τραγικό τέλος, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.
Ζήτησε από το φίλο του να τον θάψει ζωντανό για ν΄αποδείξει το θάρρος του και για να δοκιμάσει τις αντοχές του. Ομως, για τον 35χρονο Ρώσο, κάτοικο της πόλης Μπλαγκοβεστσένσκ στη ρωσική Απω Ανατολή, η παράξενη αυτή εμπειρία είχε τραγικό τέλος, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία. Οπως δήλωσε ο φίλος του, ο 35χρονος αυτός άνδρας τού ζητούσε επιμόνως να τον βοηθήσει να περάσει μια νύχτα θαμμένος ζωντανός για να δοκιμάσει τις αντοχές του και το θάρρος του. Οι δυο τους άνοιξαν ένα τάφο σε ένα κήπο και τοποθέτησαν μέσα α΄αυτόν ένα φέρετρο δικής τους κατασκευής, εφοδιασμένο με σωληνάκια αερισμού. Ο νεαρός άνδρας μπήκε στο φέρετρο έχοντας μαζί του μια κουβέρτα, ένα μπουκάλι νερό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Αφού κάλυψε τον τάφο με ξύλινες σανίδες και με 20 εκατοστά χώμα, ο φίλος του θύματος επέστρεψε στο σπίτι του αφού προηγουμένως δέχθηκε μια καθησυχαστική κλήση από τον 35χρονο. Την επομένη το πρωί, άνοιξε τον τάφο και βρήκε το φίλο του νεκρό.

Σύμφωνα με τον ανακριτή Αλεξέι Λουμπίνσκι, ισχυρή καταιγίδα σημειώθηκε εκείνη τη νύχτα στην περιοχή και το νερό της βροχής έφραξε τα σωληνάκια αερισμού.

Το περασμένο καλοκαίρι, ένας κάτοικος της περιοχής Βολόγκντα στη βόρεια Ρωσία πέθανε από ασφυξία όταν θάφτηκε ζωντανός "για να απαλλαγεί από το φόβο του θανάτου".

Σε ρωσικά blogs δημοσιεύονται πολλές ενθουσιώδεις μαρτυρίες που αφορούν ανάλογες εμπειρίες και οι οποίες δεν είχαν τραγικό τέλος, ωστόσο είναι δύσκολο να επαληθευτεί η αυθεντικότητα των μαρτυριών αυτών.